Setari Cookie-uri

Feng Shui in living

Prin aplicarea corecta a principiilor Feng Shui, se considera ca poti realiza o armonie perfecta in cadrul mediului care te inconjoara, si prin extensie, in viata ta.

Oglinzile
Oglinzile sunt elemente foarte importante pe care trebuie sa le ai neaparat in vedere atunci cand doresti sa amenajezi livingul dupa principiile Feng Shui.
O oglinda pozitionata in mod strategic poate oferi o serie de avantaje: poate aduce mai multa lumina intr-un anume punct sau poate reflecta un element simbolic. De asemenea, poate sa faca incaperea sa para mai mare si poate reflecta usa de intrare, permitand ocupantilor sa o vada dintr-un anumit punct. Evita sa pozitionezi oglinda intr-un punct ce e fata in fata cu usa de intrare, pentru ca chi-ul sa nu fie reflectat in afara camerei.
Plantele
De vreme ce Feng Shui este despre echilibrarea elementelor masculine si feminine (yin si yang), incearca sa adaugi in camera ta, perne decorative din materiale fine sau flori, pentru a o face mai feminina. Trebuie sa alegi plante cu frunze rotunjite, niciodata colturoase sau spinoase. Evita sa folosesti flori uscate, deoarece, potrivit traditiei chineze, acestea sunt de rau augur.
Televizorul
Nu oferi televizorului un loc de prima importanta; undele electromagnetice ale acestuia pot interfera cu fluxul chi-ului.
Televizorul sau orice obiect de metal, nu trebuie sa ocupe o pozitie centrala intr-un living amenajat dupa principiile Feng Shui.

Urmareste aceste sfaturi pentru a amenaja un living ce va avea efecte pozitive asupra vietii tale.

Un articol de Reka Rozsnyai
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.