Setari Cookie-uri

Trucuri pe care designerii le folosesc pentru un dormitor de revista - Partea I

Daca ti-ai dorit intotdeauna un dormitor desprins din reviste, insa bugetul a constituit o problema, apeland la cateva trucuri, poti avea unul cu adevarat luxos, dar cu putini bani. Descopera care sunt trucurile pe care designerii le folosesc, ca sa faca un dormitor sa para scump.

Daca ti-ai dorit intotdeauna un dormitor desprins din reviste, insa bugetul a constituit o problema, apeland la cateva trucuri, poti avea unul cu adevarat luxos, dar cu putini bani. Descopera care sunt trucurile pe care designerii le folosesc, ca sa faca un dormitor sa para scump.

Pernele decorative, un must have
Un prim truc la care designerii apeleaza pentru a face un dormitor sa para scump consta in utilizarea mai multor randuri de perne. Cu cat acestea sunt intr-un numar mai mare, cu atat rezultatul este mai spectaculos. Pernele pentru dormit sunt intotdeauna rezemate de tablia patului, dupa care se construiesc straturile de perne decorative, accent. Pentru a evita sa obtii un pat prea incarcat, ai in vedere ca acestea sa nu ocupe mai mult de un sfert din lungimea patului. Foloseste niste perne decorative in culori vibrante, care sa contrasteze si care sa iasa in evidenta.

Citește și:

Dormitor reviste
Corpuri de iluminat chic

Corpurile de iluminat au intotdeauna capacitatea de a schimba aspectul unei incaperi. Pentru a-i adauga dormitorului tau un strop de stralucire, investeste in lampi noi. Ca sa atragi atentia asupra lor, alege unele intr-un finisaj impunator sau intr-o culoare care iese in evidenta. Accentele metalice creeaza intotdeauna senzatia de somptuos. Sfat: amplaseaza pe noptiere niste veioze cu abajur supradimensionat, daca doresti sa creezi acea imagine de dormitor luxos.

Decoreaza noptierele!
Cu siguranta ai observat faptul ca, in revistele de specialitate, noptierele sunt accesorizate. Acest lucru, insa, nu presupune sa le umpli cu obiecte inutile, care ar putea aglomera noptierele. Un tablou rezemat de perete, niste carti stivuite si o vaza sau o cutie chic, pentru depozitarea bijuteriilor sunt suficiente elemente pentru a transforma o banala noptiera intr-o piesa de mobilier spectaculoasa.

Citește și:

Accesorizeaza inteligent!
Modul in care accesorizam o incapere influenteaza foarte mult felul in care o percepem si contribuie la aspectul sau. Desi pare un proces usor, accesorizarea unui dormitor este destul de dificila, in special daca iti doresti ca acesta sa semene cu unul prezentat in revistele de specialitate. In primul rand, ai in vedere sa fie mereu ordine. Intr-un colt, amplaseaza o mica gramada de carti si de reviste; foloseste o tava, pe care sa amplasezi diferite obiecte decorative: vaze de mici dimensiuni, sfesnice etc; rezeama tablourile de pereti, in loc sa le agati in perete. De asemenea, daca vrei sa creezi senzatia de marire a spatiului, achizitioneaza o oglinda supradimensionata si reazam-o de perete.

Foto: Living It Up via Pressloft

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.