Setari Cookie-uri

Cum sa scapi de energiile negative din locuinta ta

Daca doresti sa scapi de energiile negative din locuinta ta, exista cateva solutii simple la care poti apela.

Cu siguranta, fiecarei persoane i s-a intamplat cel putin o data sa nu se simta in largul sau in propriul camin, chiar daca se presupune ca acesta este locul in care ne simtim cel mai bine. De cele mai multe ori, fara sa realizam, este suficient sa schimbam cateva lucruri minore in jurul nostru, pentru a ne simti bine.

Inainte de toate, atunci cand doresti sa scapi de toate energiile negative, deschide larg ferestrele, astfel incat intreaga locuinta sa se aeriseasca si sa patrunda aer proaspat. Chiar daca nu este sezonul cald si aerul de afara este rece, un aer fresh te va binedispune. Cu aceasta ocazie, nu uita sa aerisesti si pernele si paturile!

Odata realizat acest pas, ai intotdeauna in vedere ca in locuinta ta sa fie mereu curat si ordine. In practica Feng Shui, dezordinea blocheaza fluxul optim al energiei si afecteaza starea de spirit. Mai mult, aceasta poate influenta negativ sau chiar poate bloca desfasurarea unor evenimente din anumite sectoare ale vietii tale. Intrucat este mai usor sa previi, pastreaza mereu ordine in locuinta ta.

Citește și:

Culorile au intotdeauna o puternica influenta asupra starii noastre de spirit. Chiar daca cele inchise si cele puternice sunt impunatoare si atrag prin personalitatea pe care reusesc sa o confere unui spatiu, daca iti doresti o locuinta relaxanta si pozitiva, atunci iti recomandam sa optezi pentru niste culori pale, care binedispun.

Energii negative in locuinta
Gunoiul nu are ce cauta in nicio locuinta! Chiar daca nu este intotdeauna placut sau usor sa scapi de gunoi, incearca sa iti creezi un obicei ca, la sfarsitul fiecarei zile, sa arunci gunoiul adunat din timpul acesteia. In felul acesta, nu numai tu te vei simti mai bine, ci si casa va mirosi mai bine.

Atunci cand doresti sa scapi de energiile negative, apeleaza la tamaie. Tamaia este utilizata in mai multe culturi si religii si ajuta la crearea unei atmosfere linistite si calmante. De asemenea, tamaia este folosita in unele culturi si pentru meditatie, asadar ai toate motivele pentru a o folosi si in locuinta ta.

Citește și:

Cristalele sunt cunoscute pentru calitatile lor de a redirectiona fluxul energetic. Acestea ne scapa de energiile negative, de teama, depresii si stress si sunt adesea utilizate pentru tratarea diferitelor afectiuni. Smaraldul protejeaza iubirea, ametistul atrage succesul, in vreme ce turmalina neagra alunga energiile negative.

Foto: Go Modern Furniture via Pressloft.

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.