Setari Cookie-uri

Feng Shui in living

Prin aplicarea corecta a principiilor Feng Shui, se considera ca poti realiza o armonie perfecta in cadrul mediului care te inconjoara, si prin extensie, in viata ta.

Amplaseaza destule locuri de sezut pentru intreaga familie.
Canapeaua trebuie amplasata in asa fel incat sa poata beneficia de pe urma luminii disponibile si a ventilatiei.
Scaunele sau fotoliile trebuie pozitionate in unghiuri drepte fata de fereastra principala. Aceasta dispunere va permite admirarea peisajului si totodata, vei evita iluminarea naturala directa care va decolora tapiteria.
Un living de dimensiuni reduse, cu o canapea joasa si cu cateva scaune cu spatar, va parea mult mai mare fata de unul cu un set format din doua canapele cu cate trei si, respectiv, doua locuri si fotolii.
Daca livingul tau este mai mare, pozitioneaza doua canapele fata in fata pentru grupuri mai mari de persoane . Daca ai o singura canapea, creeaza un spatiu mai intim prin amplasarea a doua scaune sau fotolii pe diagonala fata de canapea. Mobilierul pentru sezut nu trebuie pozitionat niciodata in linii drepte.
Masa
Masa principala trebuie sa fie ingrijita si sa invite persoanele sa ia loc la ea. De asemenea, aceasta piesa de mobilier simbolizeaza sanatatea, si tocmai din aceasta cauza, trebuie sa fie curata si ordonata. Evita mesele de dimensiuni mari si cele colturoase, amplasate in mijlocul unei incaperi mici, o masa cu forme rotunjite permitand fluxul liber al chi-ului.
Evita amplasarea echipamentelor de fitness sau a mobilierul pentru birou in aceasta incapere, deoarece efectul pe care il cauti este cel de relaxare.
Accesoriile
Dupa principiile Feng Shui, obiectele ce ne inconjoara au efecte deosebit de puternice asupra vietilor noastre. De exemplu, s-ar putea ca motivul pentru care nu iti primesti mult ravnita crestere de salariu, este faptul ca ai amplasat in mod nesabuit un cactus in coltul belsugului. Incearca sa-l inlocuiesti cu un acvariu cu pestisori, ce se considera ca promoveaza norocul, prosperitatea, armonia si pacea. Plantele cu frunze rotunde sau cristalele au aceleasi efecte. Clopoteii de vant ofera sunete placute si te ajuta sa te calmezi.
Evita includerea fotografiilor sau picturilor care nu prezinta imagini tocmai fericite sau relaxante pentru tine.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.