Setari Cookie-uri

Feng Shui si dezordinea din casa

Inainte de amenajarea unei locuinte in conformitate cu invataturile Feng Shui este extrem de important sa scapi de dezordine. In acest articol iti prezentam efectele dezordinii asupra starii tale de spirit si modalitatile prin care ambientul casei poate fi imbunatatit.

Holul de intrare
Holul de intrare este locul prin care locuinta ta este alimentata de energii. Mai mult decat atat, in Feng Shui usa de intrare este considerata "gura chi-ului" sau energiilor. Este foarte important ca acest loc sa fie ordonat deoarece in caz contrar, chiar daca restul locuintei nu este afectat de dezordine, fluxul energiilor va fi perturbat peste tot. Renunta la orice obiect ce nu este necesar sa fie amplasat in apropierea usii de intrare iar pentru obiectele ce apartin acestui spatiu gaseste-le cate un loc de depozitare. In privinta cuierului, nu pastra pe acesta decat hainele specifice anotimpului, deoarece astfel vei putea evita aglomerarea acestuia. Un alt lucru pe care nu trebuie sa-l pierzi din vedere este infrumusetarea acestui sector al locuintei. Daca atunci cand te intorci acasa prima imagine este una placuta vei reusi sa te simti mai bine. Holul de intrare determina calitatea energiilor ce vor circula pe urma in intreaga locuina.
Concentreaza-te asupra acestor trei spatii, deoarece sunt strans legate de starea ta de bine. Ordineaza, purifica si indeparteaza. Acestia sunt pasii cei mai importanti intr-o curatenie bazata pe Feng Shui. Creeaza un traseu fara blocaje pentru fluxul energiilor din casa ta, cu scopul de a te bucura de o viata armonioasa.
Chiar daca nu esti un adept al invataturilor Feng Shui, trebuie sa recunosti ca ori de cate ori te afli intr-un spatiu dezordonat starea ta spirit nu este tocmai cea mai buna si precis ai observat faptul ca dupa ce ai facut curatenie esti mai optimist si dai mai mult randament. Asadar, indiferent de metoda prin care iti ordonezi locuinta, acest proces este deosebit de important pentru a te simti in largul tau.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.