Setari Cookie-uri

Feng Shui: 10 sfaturi importante

Feng Shui sau arta de a locui presupune un intreg sir de principii, insa printre toate acestea se remarca unele idei extrem de importante, care stau la baza oricarei amenajari in acest sens. Asadar pentru a avea succes, ia in considerare urmatoarele 10 sfaturi.

5. O amenajare corecta din punctul de vedere al principiilor Feng Shui nu permite zone intunecate intrucat acestea blocheaza fluxul energiilor pozitive.
6. Formele accesoriilor si pieselor de mobilier trebuie alese cu mare grija deoarece acestea pot promova diferite stari si se echilibreaza in varii moduri.
7. Canapeaua, fotoliile si scaunele trebuie pozitionate intotdeauna in asa fel incat sa permita ocupantilor sa aiba contact vizual cu usa.
8. In conformitate cu invataturile Feng Shui, patul nu trebuie niciodata plasat in linie dreapta cu usa si ideal ar fi sa existe un perete de protectie pe unul dintre partile laterale ale acestuia.
9. Oglinzile trebuie plasate strategic, in asa fel incat sa reflecte cantitatea necesara de lumina si obiectele care te inspira.
10. O amenajare corecta bazata pe principiile Feng Shui permite persoanelor ce ocupa un anumit spatiu sa se simta confortabil fara sa remarce neaparat faptul ca acesta este extrem de elaborat. Un astfel de ambient trebuie sa fie cat mai natural, echilibrat si sa asigure liniste si confort.
Succes!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.