Feng Shui: 10 sfaturi importante

Feng Shui: 10 sfaturi importante
Kudika
9 Februarie 2009

Feng Shui sau arta de a locui presupune un intreg sir de principii, insa printre toate acestea se remarca unele idei extrem de importante, care stau la baza oricarei amenajari in acest sens. Asadar pentru a avea succes, ia in considerare urmatoarele 10 sfaturi.

Feng Shui, sau arta de a locui presupune un sir intreg de principii, insa printre toate acestea se remarca unele idei extrem de importante, care stau la baza oricarei amenajari in acest sens. Asadar pentru a avea succes, ia in considerare urmatoarele 10 sfaturi.
1. Inainte sa amenajezi un anumit spatiu, gandeste-te la persoana care il va ocupa. Confortul trebuie sa fie o prioritate, iar fiecare pas pe care il faci in procesul de amenajare trebuie sa fie facut in conformitate cu acest lucru.
2. Harta Bagua este un instrument indispensabil, acesta coordonand aspectele vietii cu locuri precise din casa. Bagua te ajuta sa distribui corect piesele de mobilier si accesoriile in cadrul locuintei.
Pentru a te familiariza cu acest instrument iti recomandam articolul: Feng Shui si Harta Bagua.
3. Nu uita de cele 5 elemente Feng Shui (apa, lemnul, focul, metalul si pamantul), fiecare avand propria personalitate. Acestea trebuie sa fie mereu in armonie pentru promovarea energiilor prozitive in cadrul locuintei.
Doresti sa afli mai multe despre cele 5 elemente? Citeste un intreg articol ce trateaza aceasta problema.

4. Culorile trebuie alese in functie de semnificatia lor. Fiecare culoare reprezinta un element diferit, cu o simbolistica speciala. Afla mai multe despre acest subiect aici.
5. O amenajare corecta din punctul de vedere al principiilor Feng Shui nu permite zone intunecate intrucat acestea blocheaza fluxul energiilor pozitive.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.Setari Cookie-uri