Setari Cookie-uri

Feng Shui pentru incepatori

Feng Shui se ocupa cu amenajarea spatiului in asa fel incat sa putem trai in armonie cu mediul care ne inconjoara. Pentru cei care doresc sa aplice principiile acestei invataturi, dar nu stiu de unde sa inceapa, acest articol ofera cateva sfaturi de baza.

Feng shui te poate face bogat?
Cred ca multi dintre voi sunt de acord ca viata nu e chiar atat de simpla. Desigur, daca pui mult suflet in integrarea principiilor Feng Shui in cadrul locuintei tale vei putea beneficia de numeroase schimbari pozitive, una dintre ele fiind si prosperitatea financiara. Un spatiu interior amenajat corespunzator te poate binedispune, iti poate oferi chef de munca si inspiratie, asadar marirea bugetului nu este exclusa. Nicidecum nu o sa apara bani din senin, ci pur si simplu vei avea o alta viziune asupra vietii, ce te va ajuta sa te descurci mai bine.
Feng Shui vede viata ca pe un dans cosmic din care si noi facem parte. Se ocupa cu amenajarea spatiului in asa fel incat sa putem trai in armonie cu mediul care ne inconjoara. Feng Shui nu trebuie sa fie un prilej de ingrijorare in momentul in care locuinta nu poate fi adaptata intocmai dupa principiile sale. Trebuie sa fie o celebrare a potentialului nostru si a modului in care putem crea spatiul in care ne dorim sa traim.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.