Setari Cookie-uri

Mansardati, mansardati, mansardati!

Spatiul limitat va fi intotdeauna o problema - cruciala pentru apartamentele de bloc, insa importanta chiar si pentru cei ce stau la casa.

Spatiul limitat va fi intotdeauna o problema - cruciala pentru apartamentele de bloc, insa importanta chiar si pentru cei ce stau la casa. Mai devreme sau mai tarziu, fiecare dintre noi ajunge la concluzia ca nu i-ar strica o camera in plus, sau macar un spatiu de depozitare suplimentar.

Mansardarea este cea mai la indemana solutie in acest sens, si cea mai eficienta; desi poate presupune o investitie semnificativa, o mansarda amenajata corespunzator ne pune la dispozitie o suprafata comparabila cu cea a unui intreg etaj suplimentar, la un pret total pe metrul patrat totusi incomparabil cu construirea unei cladiri noi pe sol. Exista si alte avantaje: fiind, practic, o amenajare de la zero, o puteti adapta oricarui stil dorit de dumneavoastra (de la traditional la cele mai moderne design-uri). Spatiul mansardei va fi, nu de putine ori, cel mai interesant din casa, datorita peretilor inclinati si grinzilor vizibile.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.