Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Spatiul limitat va fi intotdeauna o problema - cruciala pentru apartamentele de bloc, insa importanta chiar si pentru cei ce stau la casa. Mai devreme sau mai tarziu, fiecare dintre noi ajunge la concluzia ca nu i-ar strica o camera in plus, sau macar un spatiu de depozitare suplimentar.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Mansardarea este cea mai la indemana solutie in acest sens, si cea mai eficienta; desi poate presupune o investitie semnificativa, o mansarda amenajata corespunzator ne pune la dispozitie o suprafata comparabila cu cea a unui intreg etaj suplimentar, la un pret total pe metrul patrat totusi incomparabil cu construirea unei cladiri noi pe sol. Exista si alte avantaje: fiind, practic, o amenajare de la zero, o puteti adapta oricarui stil dorit de dumneavoastra (de la traditional la cele mai moderne design-uri). Spatiul mansardei va fi, nu de putine ori, cel mai interesant din casa, datorita peretilor inclinati si grinzilor vizibile.

Intr-o mansarda putem amenaja o mare varietate de spatii si functiuni dintre cele mai diferite. Mansarda poate deveni un dormitor suplimentar, pentru oaspeti, ideal, sau daca preferati, chiar un dormitor matrimonial. Solutiile de izolare fonica moderne impreuna cu luminatoarele in sistem termopan vor crea un mediu relaxant, izolat de agitatia strazii si de zgomotele de dedesubt. Copii vor indragi spatiul usor neconventional, spectaculos al mansardei, asa ca puteti foarte bine sa le dedicati lor noua incapare din casa.

Pentru aceia dintre dumneavoastra care lucreaza (si) de acasa, mansarda este ideala pentru un birou - luminoasa, spatioasa, detasata de strada si de restul casei, care sa va permita sa va concentrati. La fel de bine, insa, puteti dedica acest spatiu relaxarii si socializarii, amenajand aici un living luminos, amplu, cu o priveliste superba a luminilor orasului si culorilor apusului. Sau, ca ultima alternativa., puteti opta pentru un spatiu de depozitare incapator, care sa adaposteasca toate obiectele de care nu aveti nevoie in mod curent (o ranforsare a podelei ar putea fi necesara in acest caz).

In cazul in care nu sunteti singurii proprietari din cladire, veti avea nevoie de acordul tuturor celorlalti proprietari pentru a va construi sau amenaja o mansarda. Aceasta este o problema deosebita mai ales in cazul blocurilor, unde initiative guvernamentale recente de amenjare de locuinte sociale prin mansardare s-au lovit de impotrivirea a chiar si un singur locatar. Din acest motiv, mansardarea este mult mai fezabila in cazul vilelor cu 2-3 proprietari.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: