Setari Cookie-uri

Feng Shui in gradina

Arta Feng Shui, populara in intreaga lume, este cunoscuta pentru faptul ca urmareste mentinerea echilibrului energiilor si pastrarea armoniei. Orice gradina trebuie sa fie amenajata corespunzator, astfel incat sa fie atrase energia pozitiva si vitalitatea. In acest sens, fiecare element Feng Shui este deosebit de important.

Arta Feng Shui, feng shui gradina populara in intreaga lume, este cunoscuta pentru faptul ca urmareste mentinerea echilibrului energiilor si pastrarea armoniei. Aceasta reprezinta chintesenta filosofiei orientale si la originea sa se afla elementele naturii, motiv pentru care principiile sale pot fi aplicate nu numai in interiorul locuintei, cat si afara. Daca elementele din natura sunt combinate intr-o maniera armonioasa, atunci se realizeaza un echilibru intre lumea inconjuratoare si starile noastre interioare.

Orice gradina trebuie sa fie amenajata corespunzator, astfel incat sa fie atrase energia pozitiva si vitalitatea. In acest sens, fiecare element Feng Shui este deosebit de important. Lemnul simbolizeaza o noua viata; acesta este reprezentat de plante vii, precum pomi fructiferi sau arbusti. Plantele moarte nu trebuie sa fie prezente in gradina, pentru ca sunt lipsite de energie Chi. Lemnul se foloseste in zona de est si de sud-est a gradinii. Nu se folosesc plante precum cactusii sau altele care au spini, ci plante colorate, care atrag energiile pozitive si care nu creeaza senzatia de agresiune. De asemenea, puteti utiliza plante aromate: acestea nu numai ca sunt folositoare in bucatarie, dar se considera ca atrag sanatatea si bunastarea. Plantati busuioc, lavanda, iasomie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.