Setari Cookie-uri

Dremel ofera clientilor sai cate un

Dremel, una din mărcile de scule electrice ale concernului Bosch, anunţă lansarea la Praktiker a promoţiei "Un atelier de lucru personal de la Dremel". În cadrul promoţiei, toţi clienţii care achiziţionează o unealtă multifuncţională Dremel 300 în perioada anunţată, primesc cadou o masă de lucru portabilă, alături de accesoriile Dremel aferente.

Fie că este vorba de hobby sau de o lucrare profesionistă, de confecţionarea de bijuterii, decoraţii sau amenajari în baie, cu Dremel 300 se face primul pas spre un atelier de lucru privat.

Despre Dremel

Dremel este unul din brand-urile companiei Robert Bosch, fiind dedicat utilizatorilor pasionaţi de proiecte DIY, dar şi profesioniştilor, fiind special creată pentru proiecte precum restaurarea automobilelor, prelucrarea lemnului, realizarea modelelor, şi alte hobby-uri creative.

De la invenţia primei unelte multifuncţionale rotative Dremel, cu peste 75 de ani în urmă, Dremel a devenit un brand de încredere în această categorie, asigurând produse de calitate pentru o mare varietate de tipuri de utilizatori.

Citește și:

Datorită designului şi calităţii deosbite, unealta multifuncţională rotativă Dremel a devenit cea mai vândută unealtă multifunctională din lume, reprezentând angajamentul companiei pentru inovaţie şi calitate.

Produsele principale din gama Dremel sunt uneltele multifuncţionale rotative, care lucrează la viteze înalte, fiind versatile şi care pot folosi cu peste 150 de accesorii sau ataşamente Dremel.

Produsele Dremel uşurează munca în cadrul proiectelor detaliate şi extrem de complexe, fie ele proiecte creative sau funcţionale, atât pentru utilizatorii profesionişti, cât şi pentru utilizatorii pasionaţi de proiectele DIY.

Prentru mai multe informaţii, puteţi accesa pagina de internet Dremel: www.dremel.ro

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    23 Octombrie 2009
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.