Setari Cookie-uri

Dremel ofera clientilor sai cate un

Dremel, una din mărcile de scule electrice ale concernului Bosch, anunţă lansarea la Praktiker a promoţiei "Un atelier de lucru personal de la Dremel". În cadrul promoţiei, toţi clienţii care achiziţionează o unealtă multifuncţională Dremel 300 în perioada anunţată, primesc cadou o masă de lucru portabilă, alături de accesoriile Dremel aferente.

Dremel, una din mărcile de scule electrice ale concernului Bosch, anunţă lansarea la Praktiker a promoţiei "Un atelier de lucru personal de la Dremel", campanie care se va desfăşura în perioada 26 octombrie - 31 decembrie 2009. În cadrul promoţiei, toţi clienţii care achiziţionează o unealtă multifuncţională Dremel 300 în perioada anunţată, primesc cadou o masă de lucru portabilă, alături de accesoriile Dremel aferente. Cadoul, în spiritul sărbătorilor de iarnă, este special ales pentru clienţii Dremel, recunoscuţi ca fiind pasionaţi de meşterit, Dremel aratându-şi şi în acest fel susţinerea faţă de activitatea lor.

Citește și:

“Atelierul Dremel”, format din măsuţa de lucru cadou, este special creat pentru lucrările de detaliu, masa fiind compactă şi uşoară, favorizând atât lucrările de detaliu, cât şi folosirea ei ca spaţiu de depozitare a proiectelor în sine. Mai mult, măsuţa funcţionează şi ca platformă pentru suportul de susţinere al axului flexibil Dremel.

“Mini Atelierul” are şi un covoraş de lucru care împiedică alunecarea de pe măsuţă a lucrării efectuate şi o protejează de eventuale deteriorări.

Setul Dremel 300, la achiziţia căruia se primeşte cadou „mini-atelierul” Dremel, cuprinde 40 de accesorii Dremel, inclusiv un set de 7 burghie de mare precizie pentru găurit în lemn, aluminiu şi multe alte materiale.

Citește și:

    Mandrina universală permite schimbarea rapidă şi uşoară a accesoriilor uneltei multifuncţionale Dremel, fără a fi necesară folosirea patroanelor sau a altor unelte de schimbare a ataşamentelor.

    Dremel 300 este o unealtă multifuncţională unică prin designul său ergonomic şi sistemul de prindere care este uşor de folosit. Unealta a fost creată pentru persoanele care preferă să efectueze muncă de detaliu, pretându-se pentru lucrări precum: şlefuire în detaliu, frezare precisă, lustruire pentru o mai bună finisare sau chiar tăierea tuturor tipurilor de materiale, singura limită fiind imaginaţia utilizatorului.

    Vizionare placuta


    Kudika
    23 Octombrie 2009
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.