Setari Cookie-uri

Beko da startul campaniei de buy-back pentru LCD-uri

Beko da startul campaniei de buy-back "Recicleaza smart si alege tehnologia Beko", prin care, consumatorii care aduc la magazinele partenere sau la centrele de reciclare orice produs electronic si electrocasnic vechi vor primi o reducere de 300 de RON la achizitionarea unui televizor LCD din gama Beko.

Noua tehnologie de fabricatie a televizoarelor LCD Beko foloseste in proportie de 93% componente reciclabile, iar consumul de energie al fiecarui aparat a scazut cu 35%, atat in stare de functionare, cat si in stand-by. Acordand o atentie deosebita protectiei mediului ca parte integranta a filozofiei ce vizeaza cresterea calitatii vietii, procesul de fabricatie a produselor Beko reda in circuitul de productie pierderile de material, iar reziduurile care nu sunt reciclabile sunt distruse in conformitate cu reglementarile internationale in vigoare.
Orientarea brandului Beko din ultimii anii catre utilizarea eficienta a resurselor naturale s-a materializat prin inregistrarea unor performante remarcabile raportate:
- Reducerea consumului de apa in cadrul procesului de fabricatie cu 75%
- Reducerea consumului de energie electrica in fabricile Beko cu 65%
- Reducerea emisiilor de carbon cu 45%
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.