Setari Cookie-uri

Beko da startul campaniei de buy-back pentru LCD-uri

Beko da startul campaniei de buy-back "Recicleaza smart si alege tehnologia Beko", prin care, consumatorii care aduc la magazinele partenere sau la centrele de reciclare orice produs electronic si electrocasnic vechi vor primi o reducere de 300 de RON la achizitionarea unui televizor LCD din gama Beko.

Beko da startul campaniei de buy-back "Recicleaza smart si alege tehnologia Beko", prin care, consumatorii care aduc la magazinele partenere sau la centrele de reciclare orice produs electronic si electrocasnic vechi vor primi o reducere de 300 de RON la achizitionarea unui televizor LCD din gama Beko.
Campania de buy-back se desfasoara in perioada 15 mai - 30 iunie prin intermediul magazinelor partenere Beko. Pentru a beneficia de reducerea de 300 RON, consumatorul trebuie sa ofere la schimb produsul vechi, direct la magazinul de unde urmeaza sa achizitioneze televizorul LCD Beko sau la unul dintre centrele de colectare. In magazine, reducerea de 300 RON se aplica la valoarea de raft a produsului si se acorda direct pe factura. La centrele de colectare se ofera un voucher de reducere de 300 RON, valabil in magazinele participante la promotie.
"Potrivit studiilor de piata pe care le-am efectuat, mai bine de o treime dintre populatia din marile orase care detine televizoare, foloseste aparate cu o vechime mai mare de 5 ani. Aceste aparate nu doar ca sunt depasite moral, dar reprezinta in acelasi timp o reala problema de mediu. In spiritul preocuparii constante pentru mediu a Beko, am decis lansarea acestei campanii pentru a oferi solutii concrete pentru imbunatatirea confortului din casele romanilor, la preturi cat se poate de avantajoase", a declarat Monica Iavorschi, director general al companiei Arctic, liderul national al pietei de electrocasnice si distribuitorul brandului Beko pentru piata din Romania.
Potrivit studiilor de piata interne, in marile centre urbane din Romania peste 86% dintre gospodariile dotate cu televizor detin aparate cu tub catodic (CRT), iar in 62% dintre acestea aparatele sunt utilizate peste 5 ani.
Spre deosebire de aparatele cu tub catodic, televizoarele LCD ofera un confort sporit al vizionarii, inclusiv pe o perioada de timp mai indelungata sau de la foarte mica distanta. In plus, televizoarele cu LCD sunt mult mai suple decat cele CRT, cu o adancime a panoului in medie de 8 ori mai mica si o greutate de 5 ori mai mica, permitand inclusiv montajul pe perete.
Despre televizoarele LCD din gama Beko
Televizoarele LCD "Piano Black” de la Beko au obtinut premiul "CES Innovation Design and Engineering” in 2008, pentru modelul LCD de 100 Hz. Gama prezenta in Romania ofera modele cu dimensiuni ale diagonalei ecranului, variind intre 19” si 42”. Televizoarele LCD Beko au o rezolutie maxima de 1920X1080p, iar prin tehnologia inovatoare Vision Art, asigura redarea cu acuratete a imaginilor in miscare, culori vii si intense, oferind claritate chiar si pentru cele mai mici detalii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.