Setari Cookie-uri

ELVILA lanseaza colectia 2008-2009

ELVILA anunta participarea la BIFE-TIMB, editia a 17-a, cu un concept original si unic de prezentare, moment in care va lansa oficial pe piata si noul Catalog Elvila - colectia 2008-2009.

Catalogul Elvila 2008- 2009
Cu ocazia prezentarii companiei la BIFE, Elvila va lansa noua colectie de produse 2008-2009 concretizata intr-un nou catalog de produse, intr-un format mult mai accesibil si cu un design mai atragator. Aceasta publicatie este una rafinata si care urmeaza conceptul impus de companie pentru urmatorul sezon, acela de eleganta oferita de combinatia alb/negru. In aceasta noua colectie veti regasi o multitudine de produse moderne, utilizarea unor materiale actuale, suprafete lucioase si/sau furniruite, un design original si adaptabil cu succes amenajarilor moderniste, minimaliste sau avangardiste, dar si produse din lemn masiv, intr-un stil clasic bine conturat si pretios.
Cu un concept plin de originalitate si o grafica de exceptie, noul catalog aduce un plus de inspiratie in alegerea celei mai bune ambientari pentru casa si birou. O coperta care atrage si care constituie o reprezentare perfecta pentru continutul bogat al catalogului, este unul dintre ingredientele de succes menite sa atraga si sa puna in valoare noua colectie de produse Elvila. Colectia prezentata, mult imbogatita, reliefeaza tendintele existente pe piata mondiala in materie de mobilier si amenajari interioare, incercand sa satisfaca chiar si cele mai ridicate exigente ale consumatorilor.
Catalogul Elvila va fi distribuit intr-un tiraj foarte mare, gratuit, atat pe perioada targului organizat de Romexpo, cat si printr-o actiune nationala de distributie. Ca atare, Catalogul Elvila va poposi in luna septembrie in casele romanilor din peste 20 de orase din tara.
Site-ul www.elvila.ro

De asemenea, in luna septembrie, compania anunta si lansarea unei versiuni complet noi a site-ului www.elvila.ro. Site-ul Elvila, conceptualizat in perioada anterioara ca un magazin on-line de produse de mobilier, a fost modernizat si actualizat, tocmai pentru a deveni mult mai accesibil persoanelor care il acceseaza. Cu o versiune mult mai dinamica si cu un design deosebit, acest site este si mult mai accesibil vanzarilor electronice. Pentru cresterea gradului de satisfacere a clientilor, Elvila, in premiera in Romania, a dezvoltat si implementat pe site si un program informatic, de asistenta a clientului/vizitatorului in amenajarea spatiului destinat biroului - Planificare Interactiva, prin care clientul este asistat si indrumat in stabilirea celei mai optime si ergonomice organizari a spatiului de lucru.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.