Setari Cookie-uri

ELVILA lanseaza colectia 2008-2009

ELVILA anunta participarea la BIFE-TIMB, editia a 17-a, cu un concept original si unic de prezentare, moment in care va lansa oficial pe piata si noul Catalog Elvila - colectia 2008-2009.

Compania anunta participarea la BIFE-TIMB, editia a 17-a, cu un concept original si unic de prezentare, moment in care va lansa oficial pe piata si noul Catalog Elvila - colectia 2008-2009.

In perioada 3-7 septembrie, Elvila va participa la Targul International de mobila BIFE, organizat in cadrul Romexpo, cu un stand amenajat intr-un stil minimalist, in raport cu tendintele de design existente pe piata la nivel mondial. Vizitatorii standului, situat in Pavilionul 15, vor putea vedea in avanpremiera produse dezvoltate in exclusivitate de profesionistii Elvila pentru colectia 2008-2009.
Elvila, dupa o munca de 1 an, un efort sustinut din partea intregului colectiv de creatie, executie si implementare, cu o investitie de peste 700.000 euro, doreste sa ofere clientilor sai actuali, dar si celor potentiali:

  • cel mai actual concept de mobilare la nivel modial - Alb&Negru - printr-o expozitie minimalista, cu o solutie originala in expunere in cadrul Targului International de mobila BIFE
  • cel mai "proaspat" catalog de produse 2008-2009, tiparit intr-un tiraj cu acoperire nationala;
  • noua colectie de produse Elvila pentru urmatorul an 2009, cu un numar foarte mare de produse absolut noi, dezvoltate de designerii proprii
  • o noua platforma on-line: relansarea site-ului elvila.ro

Intr-o abordare integral modernista, amenajarea standului Elvila este adaptata total noii tendinte pentru 2009. Designerii prezenti in cadrul Salonul International de la Milano, cei care dau tonul tendintelor din amenajarile interioare, au decis: combinatia alb/negru este combinatia momentului in ceea ce priveste amenajarile interioare. Integral in alb si negru, amenajarea standului vrea sa puna in valoare modernitatea, designul si calitatea produselor Elvila, totul pentru a constitui un punct de pornire pentru tendintele actuale la nivel national.
Standul va oferi o supriza celor prezenti, oferind produse cu un design special, in combinatie integrala alb/ negru, prezentate intr-o abordare total originala, in avanpremiera pe piata de mobila din Romania. Nu amanati vizita la standul Elvila, programati-va un moment liber pentru una din zilele de 3-7 septembrie si treceti pe la standul 7 Elvila – pavilion 15. Cu siguranta va merita efortul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.