Setari Cookie-uri

Whirlpool Power Clean

Cu sistemul de compartimentare si jeturile PowerClean, noua masina de spalat de la Whirlpool permite spalarea diferentiata, intr-o singura incarcatura, a tuturor vaselor si tacamurilor ramase dupa o masa.

Whirlpool PowerClean dispune de 32 de jeturi sub presiune, situate in spatele compartimentului de spalare, jeturi care aplica o presiune cu 70% mai mare decat masinile de spalat vase clasice. Tot in spatele compartimentului de spalare exista un spatiu de incarcare special, pentru cratite si tigai, astfel incat uleiul ars poate fi inlaturat cu usurinta, fara pre-spalare de mana. Jeturile de mare presiune actioneaza intr-o zona bine delimitata a compartimentului de spalare asa ca vasele fragile nu sunt afectate.

“Cand Whirlpool m-a invitat sa creez designul pentru un set de vase pentru cuptor, care sa completeze fericit masina de spalat vase PowerClean, instinctul meu initial a fost acela de a crea un set functional de vase, care sa poata fi utilizate in primul rand pentru depozitare” spune Sam Hecht, unul dintre cei mai prolifici designeri de produs ai generatiei sale. “Solutia pe care am dezvoltat-o este un set compus din cinci vase din portelan, perfect circulare si extrem de precis taiate. Aceste vase sunt indeajuns de rezistente pentru a suporta temperaturi foarte joase si foarte ridicate, fiind in acelasi timp ideale pentru jeturile directionate de apa ale masinii de spalat vase PowerClean. O combinatie de design, gatire practica si solutii de curatare”.

Masina de spalat vase are 850 mm inaltime, 597 mm latime si 596 mm adancime. Se incadreaza in categoria AAA. Whirlpool Power Clean va fi disponibila incepand cu luna octombrie in doua nuante, atat in alb cat si in inox, la un pret de 1999 RON cu TVA.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.