Setari Cookie-uri

Whirlpool Power Clean

Cu sistemul de compartimentare si jeturile PowerClean, noua masina de spalat de la Whirlpool permite spalarea diferentiata, intr-o singura incarcatura, a tuturor vaselor si tacamurilor ramase dupa o masa.

Cu sistemul de compartimentare si jeturile PowerClean, noua masina de spalat de la Whirlpool permite spalarea diferentiata, intr-o singura incarcatura, a tuturor vaselor si tacamurilor ramase dupa o masa. Astfel, economiseste timp, energie si apa si asigura o curatare impecabila atat vaselor de gatit, cu pete dificile, cat si sticlariei si portelanurilor fragile.

Pentru ca dorim sa acordam sarcinilor domestice exact timpul strict necesar, bucataria noastra se completeaza cu „ajutoare” de nadejde. Cu masina de spalat vase Whirlpool PowerClean putem spala mai mult, mai bine si mai rapid. Se intampla foarte rar sa luam toate mesele principale acasa asa ca nu avem mereu de spalat un numar mare de pahare sau de farfurii. Irosim apa, energie si timp trecand vasele prin mai multe cicluri de spalare sau impartindu-le pe categorii si asteptand, mai multe zile chiar, sa se adune cantitatea optima pentru o spalare la masina.

Cu noua masina de spalat vase Whirlpool Power Clean putem acum spala oale, tigai, pahare, farfurii, tacamuri, toate la un loc. Trebuie sa avem grija doar sa respectam compartimentarea, pentru ca jeturile Power sa poata curata eficient si sa protejeze vesela fragila.

Whirlpool PowerClean este solutia perfecta si pentru familiile cu numar mic de membri sau pentru cuplurile ce locuiesc impreuna. Masina de spalat este eco-friendly. Cu cat spalam mai multe vase in acelasi timp, cu atat vom avea mai putine incarcari si vom reduce cantitatea de apa si energie necesara pentru ca Whirlpool PowerClean sa faca vasele stralucitor de curate.

Masina de spalat vase Whirlpool PowerClean permite suprapunerea de vase pe diferite rafturi, in functie de caracteristicile acestora. Raftul de sus este perfect pentru sticla si pentru portelan pretios iar cel mai de jos include un suport pentru pahare suficient de incapator chiar si pentru serile in care gazduim o petrecere. Luate impreuna, cele doua nivele pot aduna circa 48 de pahare de vin sau sampanie. Sertarul de jos este ideal pentru vasele murdare, oale, tigai, platouri pentru cina sau tacamuri. E ca si cum ai avea o menajera care iti face toata treaba si se asigura ca vasele sunt perfect curate.

“Multumita senzorilor, masinile de spalat Whirlpool cu tehnologia Al 6-lea Simt masoara permanent nivelul de murdarire din apa, ajustand automat ciclul de spalare si reducand cu pana la 30% timpul, energia si apa. Whirlpool Power Clean asigura, in acelasi timp, rezultate perfecte de curatare indiferent de incarcatura”, spune Mioara Bolozan, Marketing Manager Whirlpool Romania. “Cu operatiunea speciala soak and pulse, filtrul cu curatare automata al masinii de spalat vase schimba apa automat la fiecare 10 secunde ajutand ca mizeria de pe vase sa fie indepartata iar spalarea sa se faca tot timpul cu apa curata, fara ca tu sa fii obligat sa golesti filtrul.”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.