Setari Cookie-uri

Feng Shui: Sfaturi pentru a avea noroc in dragoste

Principiile Feng Shui sunt utilizate pentru a atrage norocul in dragoste, bani, sanatate si cariera. Afla ce trebuie sa faci pentru a avea noroc in dragoste.

Feng Shui-ul are din ce in ce mai multi adepti. Principiile sale, care promoveaza mentinerea echilibrului energiilor, sunt utilizate, in general, pentru a atrage norocul in dragoste, sanatate, bani si cariera. In dormitor, se apeleaza la arta Feng Shui atat pentru a avea un somn odihnitor, cat si pentru a atrage dragostea.

Daca va doriti sa aveti Feng Shui in dragoste noroc in dragoste, primul lucru pe care specialistii va sfatuiesc sa il faceti este sa stabiliti ce va doriti de la viitorul partener. Astfel, ganditi-va la ce fel de temperament va doriti ca acesta sa aiba, cum sa arate sau ce calitati sa detina. Principiile Feng Shui pot fi aplicate si in cazul in care sunteti deja implicati intr-o relatie; pentru a o imbunatati, trebuie sa va concentrati asupra lucrului pe care doriti sa il schimbati.

Specialistii considera ca exista mai multe motive pentru care unele persoane nu au noroc in dragoste. Conform principiilor Feng Shui, mediul dezordonat si murdar si incapacitatea de a renunta la amintirea vechii iubiri sunt doar cateva motive. Pentru a putea incepe o noua relatie, scapati de obiectele si posibilele piese de mobilier de la fostul partener sau achizitionate impreuna cu acesta. Un aspect foarte important in Feng Shui este ca locuinta sa fie mereu curata si ordonata, pentru ca Chi-ul sa circule, in special in dormitor, motiv pentru care obiectele utilizate rar ar trebui sa fie depozitate.

Daca sunteti implicat intr-o relatie, pentru a o imbunatati, amplasati in toata locuinta fotografii in care sunteti doar cu partenerul si renuntati la cele in care sunt si alte persoane. Intrucat dormitorul este incaperea in care ne desfasuram viata intima, decorati-l cu fotografii cu persoana iubita si inlaturati-le pe cele cu prietenii sau cu familia. Ca sa atrageti dragostea si pentru a crea o incapere romantica si primitoare, permiteti energiilor pozitive sa circule si scapati de aparatele electronice.

Specialistii au constat faptul ca obiectele de arta sunt si ele importante, atunci cand ne referim la dragoste. Acestia sunt de parere ca cele solitare, care reprezinta un singur animal, floare, persoana, copac etc. simbolizeaza singuratatea si, ca atare, resping dragostea. Asadar, formati perechi, alaturandu-le obiecte de arta asemanatoare: decorati locuinta cu figurine perechi, cu mai multe tablouri, grupati vazele si sculpturile.

Culorile nu trebuie sa le ignorati. In dormitor, optati pentru unele calme si relaxante; tonurile de roz, gri, crem sau cacao sunt cele mai indicate. Daca doriti sa obtineti o atmosfera intima si romantica, puteti folosi decoratiuni rosii, precum draperii cu accente rosii, perne decorative, diverse accesorii decorative.

Nu in ultimul rand, in dormitor, pozitia patului poate influenta norocul in dragoste. Astfel, aveti in vedere ca acesta sa nu fie lipit cu una dintre laturi, lucru care ar putea indica faptul ca nu este suficient spatiu pentru doua persoane. In acelasi timp, dormitorul nu trebuie sa fie incarcat cu multe obiecte decorative, care simbolizeaza dragostea; pastrati incaperea cat mai aerisita, pentru a-i arata viitorului partener ca este loc pentru amandoi. Optati pentru materiale naturale si renuntati la obiectele vechi.

Citește și:

Foto: The Contemporary Home

Citeste si Rolul oglinzilor in Feng Shui
Reguli simple Feng Shui pentru intreaga locuinta

Aboneaza-te la Newsletter-ul Condo pentru a primi mai multe informatii despre amenajari

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.