Setari Cookie-uri

Rolul oglinzilor in Feng Shui

Daca iti doresti sa ai o viata perfect echilibrata, in armonie cu mediul inconjurator si dominata de energii pozitive, atunci trebuie sa iti amenajezi locuinta conform principiilor Feng Shui. Acestea sustin mentinerea unui stil de viata sanatos si linistit, netulburat de factori negativi.

Daca iti doresti sa ai Feng Shui: oglinzi o viata perfect echilibrata, in armonie cu mediul inconjurator si dominata de energii pozitive, atunci trebuie sa iti amenajezi locuinta conform principiilor Feng Shui. Acestea sustin mentinerea unui stil de viata sanatos si linistit, netulburat de factori negativi.

Un rol important in aceasta arta il joaca oglinzile. Acestea sunt elemente nelipsite intr-o locuinta, pe care le folosim pentru intretinerea personala de zi cu zi, dar care pot fi utilizate si ca obiecte decorative,de sine statatoare, si pentru a crea anumite efecte optice. Din aceste motive, poti apela la ele, insa tinand cont de principiile Feng Shui. Aceasta arta le foloseste ca energizatoare, intrucat oglinzile atrag fluxul Chi si aduc energia apei.

Daca sunt utilizate in mod corespunzator, oglinzile indeparteaza energiile negative si pot redirectiona fluxul energetic din orice spatiu. De asemenea, ele atrag sanatatea, bogatia si fericirea. Acestea pot fi convexe, concave si plate, primele fiind folosite pentru alungarea energiilor negative. Cele plate si cele concave sunt utilizate pentru a stoca energiile pozitive.

Un prim aspect de care trebuie sa tineti cont, indiferent de tipul oglinzilor, este ca acestea sa fie intotdeauna curate. Pentru a le mentine astfel, curatati-le cu betisoare parfumate sau cu sare de mare si apa. Un al doilea lucru pe care trebuie sa il stiti despre oglinzi este faptul ca nu trebuie sa aiba unghiuri ascutite, ci, de preferat, rotunjite si, de asemenea, se recomanda sa nu se foloseasca oglinzi formate din mai multe placi, taind, altfel, fluxul Chi. Oglinzile trebuie sa fie suficient de inalte, astfel incat persoana care se uita in ea sa isi poata vedea tot corpul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.