Laufen, brand al Roca, extinde gama clasica ILBAGNOALESSI One, cu focus pe noul lavoar de ceramica cu suport pe pardoseala Tam-Tam, un adevarat icon in domeniul desigului si un fanion al brandului ILBAGNOALESSI One. Acesta este astazi disponibil si in versiunea suspendata, cu inaltimea de 900 mm, turnata dintr-o singura bucata, gratie unei metode traditionale de turnare, specialitate a Laufen.

Colectia ILBAGNOALESSI One a fost creata de arhitectul si designerul italian Stefano Giovannoni, care a tradus designul plin de provocari in limbajul ceramicii, incorporand totodata si o multitudine de functii ingenioase. Acest design a impresionat prin inovatie si juriul Design Award 2011, fiind distins cu Bathroom Gold Award.

In ceea ce priveste inovatiile tehnice, trebuie mentionata instalarea facila. In cazul lavoarului Tam-Tam, toate elementele tehnice sunt ascunse in coloana, avand doar o deshidere in partea din spate, care ofera acces facil instalatorului. Deschiderea este ulterior sigilata cu un capac ceramic, fara montura aparenta, integrata complet in design.

Lavoarul Tam-Tam este disponibil si in Romania prin intermediul partenerilor Roca din intreaga tara. www.ro.roca.com

Despre ROCA Compania Roca, lider global in productia de obiecte sanitare, este prezenta in peste 135 de tari din intreaga lume. Ca parte a procesului de evolutie permanenta, Roca se concentreaza pe tehnologie, design si inovatie. Compania este considerata un punct de reper in industrie, lansand tendinte peste tot in lume prin designul produselor sale. Pentru a-si mentine pozitia de lider, Roca incheie parteneriate cu cei mai renumiti arhitecti (Moneo, Chipperfield, Herzog & de Meuron), decoratori si studiouri de design (Benedito Design, Giugiaro, Schmidt & Lackner) din lume. Roca pune un accent deosebit pe protejarea mediului inconjurator, prin functionalitatea produselor si prin evolutia constanta a sistemelor ce reduc consumul de apa si energie.

Roca este prezenta in Romania din anul 2006, cand a preluat de la compania austriaca Lasselsberger, fabrica de obiecte sanitare Cesarom, de la Bucuresti. Roca ofera in Romania solutii complete pentru baie la aceleasi standarde internationale de design si tehnologie, ca in intreaga lume. In prezent, Roca Obiecte Sanitare se adreseaza clientilor corporate si consumatorilor finali prin marcile Zoom (segmentul economic), Roca (segmentul mediu) si Laufen (segmentul de top). Produsele Roca pot fi achizitionate de pe intreg teritoriul tarii, prin intermediul celor peste 35 de distribuitori autorizati din toate marile orase ale Romaniei.

Pentru mai multe informatii, accesati www.ro.roca.com.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: