Setari Cookie-uri

5 produse care te ajuta sa ai un somn odihnitor

Pentru a te bucura de un somn cat mai linistitor, exista cateva produse pe care trebuie sa le achizitionezi si care iti vor face noptile mai placute.

Pentru a da randament la diferitele activitati cotidiene, dar si pentru a avea o viata cat mai sanatoasa, este foarte important sa ai parte de un somn cat mai linistitor. Pentru a te bucura de acest lucru, exista cateva produse care iti vor fi de folos.

1. Saltea
Primul obiect in care trebuie sa investesti este o saltea de calitate superioara. Inainte de a o achizitiona, insa, este recomandabil sa o testezi. Ai in vedere sa alegi una potrivita tie si adaptabila modului in care obisnuiesti sa dormi: pe spate, pe burta sau pe laterala. O alternativa este sa cumperi un topper: cu o grosime mica, acesta se amplaseaza peste saltea si are rolul de a asigura un somn mai comod.

Somn linistit
2. Perna

Dupa ce ai rezolvat problema saltelei, este cazul sa acorzi atentie pernei. La fel ca in cazul saltelelor, si pernele trebuie alese in functie de modul in care dormi. Daca obisnuiesti, insa, sa dormi in mai multe feluri, exista pe piata niste perne formate din mai multe straturi subtiri, care iti permit, astfel, sa scoti sau sa adaugi cate unul, in functie de nevoi.

Citește și:

3. Draperii blackout
Pentru ca, de cele mai multe ori, un somn bun este influentat si de lumina din incapere, conteaza modul in care este accesorizata fereastra. Decoreaza fereastra dormitorului tau cu niste draperii blackout. Acestea nu permit deloc luminii sa patrunda in incapere, asigurandu-ti, astfel, un somn cat mai linistitor.

4. Masca pentru somn
Daca nu esti dispusa sa investesti in niste draperii noi, poti intotdeauna sa apelezi la o masca pentru somn. Acestea au avantajul ca le poti lua cu tine inclusiv cand pleci intr-o calatorie, fiind usor de transportat. Alege una din matase, care permite pielii sa respire.

Somn linistit
5. Umidificator si purificator
Aparatele cu rol de purificator si de umidificator se dovedesc a fi de un real ajutor; pe langa faptul ca purifica aerul, acestea pastreaza si o umiditate propice, care te va ajuta sa dormi cat mai bine. Alege un aparat cat mai silentios, pentru a nu-ti perturba somnul.

Citește și:

Foto 1: Loaf via Pressloft
Foto 2:
IN-SPACES via Pressloft

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.