Setari Cookie-uri

Cum sa iti transformi propria baie intr-un spa

Pentru foarte multe persoane, timpul petrecut in baie reprezinta un adevarat moment de relaxare. Daca iti doresti sa ai propriul spa la tine acasa, tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la cateva trucuri a-ti transforma baia intr-unul.

Pentru foarte multe persoane, timpul petrecut in baie reprezinta un adevarat moment de relaxare. Daca iti doresti sa ai propriul spa la tine acasa, tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la cateva trucuri a-ti transforma baia intr-unul.

Baie spa
Un prim pas pe care trebuie sa il urmezi pentru a-ti transforma baia intr-un spa este sa folosesti lemn. Lemnul este un material care reuseste sa confere un aspect calduros. Adauga accente din lemn si placheaza unul dintre pereti cu lemn, iar rezultatul va fi cel scontat. Ai in vedere, insa, ca lemnul sa fie rezistent la umiditate.

Albul este adesea utilizat in zonele spa, asadar foloseste-l si tu in baia ta. Albul are capacitatea de a reflecta si de a face o incapere sa para mai mare si mai luminoasa. Finiseaza tavanul si cativa dintre pereti cu alb, pentru a obtine o incapere cat mai luminoasa.

Prosoapele rulate constituie un detaliu des intalnit in centrele de relaxare, asadar acestea nu trebuie sa lipseasca nici din baia ta. Le poti aseza intr-un cos, pe o polita, pe un taburet din lemn sau intr-un suport special. Foloseste prosoape albe, in detrimentul celor colorate, intrucat acestea sugereaza senzatia de curatenie.

Citește și:

Baie spa
Foloseste piatra. Piatra, alaturi de lemn, va crea un aspect natural, lucru pe care il doresti intr-un spa. O poti folosi pentru a placa pardoseala si peretii sau il poti utiliza sub forma de obiecte sanitare. Ai in vedere sa alegi o piatra deschisa la culoare.

Opteaza pentru un lavoar suspendat, ce se ampleaza direct pe blat. Unul din piatra, cu o forma organica, va deveni punctul focal din incapere si va contribui la obtinerea unui spatiu asemanator spa-urilor.
Plantele ne infrumuseteaza viata si ne ajuta sa o mentinem sanatoasa, amplasate intr-o baie, insa, vor crea un spatiu insufletit, dominat de liniste. Orhideele sunt cea mai potrivita alegere pe care o poti face, daca doresti sa te simti ca intr-un spa. Pe langa faptul ca sunt deosebit de frumoase, sunt si usor de ingrijit.

Nu uita sa ai mereu la indemana un halat. Halatele albe, moi, pe care le intalnim in orice spa, sunt extrem de utile si te vor ajuta sa te simti confortabil. Amplaseaza-le la vedere si asaza in interiorul buzunarelor saculeti cu lavanda, pentru a pastra un parfum placut.

Citește și:

Lumanarile te vor ajuta sa creezi o atmosfera intima si romantica, contribuind la starea de relaxare. Foloseste lumanari de diferite dimensiuni si amplaseaza-le pe tavi sau in felinare. De asemenea, apeleaza la uleiuri esentiale, pentru
Foto 1: Hansgrohe via Pressloft
Foto 2: Cooke & Lewis at B&Q via Pressloft

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.