Setari Cookie-uri

Cum sa ai o bucatarie primitoare si aerisita

Pentru a avea o bucatarie cat mai aerisitia si mai luminoasa, poti folosi cateva trucuri, care vor transforma aceasta incapere intr-una primitoare.

Avand in vedere destinatia bucatariei, sunt dese situatiile in care, indiferent de dimensiunile incaperii, simtim ca nu avem suficient spatiu sau ca intreaga camera devine apasatoare. Pentru a avea o bucatarie cat mai aerisitia si mai luminoasa, este de ajuns sa respecti cativa pasi. Astfel, te vei putea bucura de clipele petrecute in acest spatiu.

In primul rand, pentru a avea o bucatarie aerisita si primitoare, este important sa scapi de toate obiectele inutile. Depoziteaza-le pe cele care stau pe blatul de lucru si pe care nu le utilizezi in mod regulat, in alte corpuri de mobilier, astfel incat sa ai cat mai putine obiecte la vedere. Pe langa faptul ca vei avea o bucatarie aerisita si ordonata, vei putea sa o cureti si mai usor.

Amenajari bucatarii
Plantele invioreaza orice incapere, asadar ele nu trebuie sa lipseasca nici din bucataria ta. Acestea vor adauga prospetime spatiului si vor aduce un colt din natura in interiorul casei tale. Plantele aromatice sunt cele mai potrivite intr-o asemenea incapere, putand sa le folosesti si la preparea mancarii.

Citește și:

Materialele textile sunt, in general, cele mai accesibile obiecte la care poti apela, atunci cand doresti sa schimbi aspectul unei incaperi. In bucatarie, foloseste textile in culori vii, care sa inveseleasca spatiul. Astfel, nu uita sa investesti in noi suporturi pentru farfurii, prosoape de bucatarie, fete de masa, in culori si imprimeuri vesele.

Amenajari bucatarii
O problema des intalnita in bucatarii o constituie mirosurile de mancare. Chiar daca detii o hota puternica si gatesti cu geamul deschis, mirosurile tot nu dispar in totalitate. Tocmai din acest motiv, iti recomandam sa apelezi la uleiurile esentiale, care contribuie la acoperirea mirosurilor de mancare si pastreaza constant un parfum placut, astfel incat sa te bucuri mereu de o bucatarie primitoare.

Amplaseaza la vedere bolul cu fructe. Vasele cu fructe nu numai ca adauga culoare bucatariei tale, dar si devin un punct focal, asigurandu-te, astfel, ca membrii familiei tale sunt tentati sa manance din acestea.

Citește și:

Foto: design3000.de via Pressloft

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.