Setari Cookie-uri

Feng Shui: Cum activam energiile pozitive din casa?

Feng Shui recurge la o serie de instrumente pentru activarea energiilor pozitive, cele mai frecvente dintre acestea fiind cristalele, florile, fantanile arteziene, oglinzile, monedele norocoase si clopoteii de vant.

Feng Shui isi propune sa transforme spatiul unei locuinte intr-unul in care fluxul energiilor (chi) nu este intrerupt, fapt ce are o serie de efecte benefice asupra persoanelor din jur.
Feng Shui recurge la o serie de instrumente pentru activarea energiilor pozitive, cele mai frecvente dintre acestea fiind cristalele, florile, fantanile arteziene, oglinzile, monedele norocoase si clopoteii de vant. Inainte de a parcurge randurile de mai jos, iti recomandam articolul legat de Harta Bagua, de unde vei afla care sunt sectoarele optime pentru amplasarea fiecarui obiect.
Cristale
Cristalele sunt elemente care ajuta la activarea chi-ului, acestea putand fi amplasate in aproape toate sectoarele locuintei, in afara de zona Carierei sau cea a Belsugului. Prin plasarea cristalelor in oricare din aceste doua zone vei aduce ghinion asupra ta, insa in toate celelalte sectoare, cristalele sunt cunoscute pentru efectele benefice. Iti recomandam sa folosesti cristale de forme sferice datorita cantitatii de lumina pe care reusesc sa o capteze.
Flori taiate
Florile iti pot imbunatati starea de sanatate sau pot contribui in mod pozitiv asupra relatiilor interumane. Amplaseaza trandafiri rosii sau roz in dormitor, insa nu uita sa le indepartezi spinii. Atunci cand folosesti flori proaspat taiate nu trebuie sa uiti sa le scoti din camera in momentul in care s-au ofilit deoarece florile moarte aduc in spatiul interior energii negative. Se considera ca florile artificiale constituie o alternativa reusita, deoarece acestea nu mor niciodata si provoaca in mod continuu intensificarea energiilor pozitive. In legatura cu acestea, este foarte important sa le stergi in permanenta de praf.
Plante de interior
Plantele sunt extrem de prielnice in sectorul Sanatatii. Alege plante de interior cu frunze sanatoase, verzi si rotunjite. Evita pe cat posibil cactusii sau plantele cu frunze ascutite.
Fantani arteziene

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.