Setari Cookie-uri

Feng Shui si Harta Bagua

In cadrul tehnicilor Feng Shui, Bagua constituie o harta, o reprezentare a diferitelor aspecte ale vietii si a zonelor in care se situeaza fiecare dintre acestea in locuinta ta.

Cum ne folosim de aceasta harta?
Inainte de a recurge la harta Bagua este indicat sa schitezi un plan al locuintei tale. Nu este neaparat necesar sa incluzi si piesele de mobilier, insa prezenta elementelor de structura precum ferestrele, peretii si usile, este esentiala. Realizeaza un plan foarte simplu, insa nu uita sa treci si destinatia fiecarei incaperi.
Suprapune harta Bagua peste schita pe care ai realizat-o cu planul casei si vezi care sunt zonele care necesita o atentie deosebita. Zonele cu probleme, precum un sifonier aglomerat si dezordonat sau un sector ce necesita renovare imediata, se vor suprapune din pacate cu un anumit aspect al vietii tale. De exemplu, in situatia in care dulapul neingrijit se suprapune cu zona Carierei de pe harta Bagua, cariera ta are de suferit, acesta lucru fiind rezultatul unui spatiu de depozitare neorganizat.
Prin suprapunerea hartii peste planul casei vei vedea care sunt zonele ce necesita o atentie deosebita si vei afla probabil raspunsul la unele probleme din viata ta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.