Setari Cookie-uri

Redecorati cu bani putini!

Pentru ca tot ne documentam pentru redecorarea caselor noastre, haideti sa vedem cum ne putem schimba locuintele ... cu bani putini!

Pentru ca tot ne documentam pentru redecorarea caselor noastre, haideti sa vedem cum ne putem schimba locuintele ... cu bani putini!
Atunci cand ne gandim la redecorare casei ne imaginam cheltuieli imense, deranj, mobila inghesuita prin diverse colturi si mesteri de care nu mai scapam. Cum putem face sa scapam de aceste probleme si sa obtinem rezultatul pe care ni-l dorim?
1. Schimba culorile peretilor. Chiar daca dorim sa facem o schimbare in casa insa nu dispunem de bani multi, putem profita de doua zile libere pentru a rezugravi camerele. Culorile sunt cele ce ofera viata unei case asa ca, alegeti in functie de preferinte si treceti la treaba!
2. Aplicati tapet pe un perete din living sau dormitor. Este la moda anul acesta si aveti ce model sa alegeti din magazine. Nu este costisitor si imprima o atmosfera moderna locuintei.
3. Schimba perdelele din casa. Nuante vesele, din material vaporos, in functie de stilul dorit in camere. Daca adaugati si draperi asortate atmosfera va fi total schimbata.
4. Pentru ca schimbarea parchetului este costisitoare, il putem reconditiona pe cel actual. Adaugand un strat de ceara acesta va capata luciu si nu se vor mai vedea defectele.
5. Schimbati covoarele din casa deoarece si ele contribuie la imaginea de ansamblu. Daca nu aveti bani pentru unele mari, optati pentru covorase mici pe care le puteti raspandi in anumite zone ale casei.
6. Corpuri de iluminat noi. Optati pentru lampi si veioze in nuante vesele, care sa se asorteze cu ambientul din incaperi.
7. Adaugati perne decorative pe fotolii si canapea. Puteti achizitiona chiar si huse noi, din alt material si cu un model placut.
8. Mutati mobilierul din casa, o regula des intalnita in procesul de redecorare. Daca nu aveti inca pat pe mijloc in dormitor, achizitionati o rama de pat si folositi vechea saltea. Veti dormi si mai bine iar camera va avea un look nou. Daca adaugati si doua noptiere de o parte si de alta, dormitorul se va schimba complet.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.