Setari Cookie-uri

Feng Shui in dormitor

Ne putem savura cafeaua in aproape orice bucatarie, putem sa discutam cu prietenii in aproape orice tip de living, dar cand vine vorba de ramas peste noapte, adeseori ne scuza, afirmand ca nu putem dormi decat in patul nostru.

Ne putem savura cafeaua in aproape orice bucatarie, putem sa discutam cu prietenii in aproape orice tip de living, dar cand vine vorba de ramas peste noapte, adeseori avem senzatia ca nu ne putem odihni decat in patul nostru.

In dormitor petrecem aproximativ o treime din timpul nostru. Aici ne incepem ziua si aici o terminam, asadar dormitorul prezinta o importanta cruciala pentru viata noastra de zi cu zi.

Trebuie sa existe un echilibru intre elementele yin si yang. Yin trebuie sa fie predominant, pentru ca dormitorul este un spatiu al relaxarii, dar avem nevoie si de elemente yang, intrucat acestea sunt responsabile pentru tonusul si energia noastra.

Iata si cateva sfaturi utile:

1. Pozitionarea patului

Patul trebuie sa fie asezat in dreptul unui perete solid, dar trebuie sa lasam putin spatiu intre pereti si fiecare latura a patului. Trebuie sa puteti vedea usa, dar nu este indicat ca patul sa fie asezat in linie cu aceasta. Nu dormiti cu picioarele catre usa, caci aceasta este pozitia sicriului...
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.