Setari Cookie-uri

Targ de Craciun la KIKA

n acest an, kika şi deschide porţile magicului trg de Crăciun, unde sunteţi aşteptaţi cu mic cu mare pentru a vă inspira din miile de idei pentru accesorii şi decoraţiuni, pentru cea mai frumoasă perioadă a anului. Nu numai pentru bradul de Crăciun, ci şi pentru perioada dinaintea sărbătorilor.

În acest an, kika îşi deschide porţile magicului târg de Crăciun, unde sunteţi aşteptaţi cu mic cu mare pentru a vă inspira din miile de idei pentru accesorii şi decoraţiuni, pentru cea mai frumoasă perioadă a anului. Nu numai pentru bradul de Crăciun, ci şi pentru perioada dinaintea sărbătorilor.

Tendinţele decoraţiunilor de Crăciun sunt evidenţiate încă de la începutul toamnei. Boluri şi vaze decorative, perne cu aplicaţii deosebite şi sfeşnice în culorile toamnei, vor crea chiar de acum o atmosferă de sărbătoare în căminul tău. Culorile acestui an sunt fără îndoială: roşu, auriu şi violet. Aceste tonuri nu definesc doar accesoriile de toamnă, ci se vor regăsi şi în decoraţiunile dedicate iernii şi sărbătorilor. Apelând la trucuri şi mici modificări, o decoraţiune de sărbătoare pentru masă va putea fi folosită şi în alte perioade ale anului. Astfel, se vor obţine mereu noi decoraţiuni. În prim plan vor sta, însă, mereu combinaţiile de culori îndrăzneţe. Nuanţele moderne şi tari oferă întotdeauna rezultatele dorite.

Citește și:

La târgul de Craciun kika găseşti tot ce ţi-ai fi putut imagia vreodată: decoraţiuni clasice, romantice, inovative pentru casa ta şi idei elegante de cadouri. În primul rând, însă, găseşti unele dintre cele mai apreciate obiecte pentru perioada de toamnă – iarnă: lumânările parfumate! Aici poţi găsi lumânări în toate formele, culorile şi dimensiunile, precum şi sfeşnice potrivite, într-o mare varietate de culori şi modele. Lumina unei lumânări creează o atmosferă de poveste nu numai de sărbători, ci şi în restul anotimpurilor. Puţini rezistă farmecului dat de lumina şi căldura unei lumânări.

Citește și:

    Atmosferă de Sărbătoare
    Cum ar arăta o masă festivă, fără decoraţiunile corespunzătoare? La kika vei găsi, cu siguranţă, tot ceea ce ai nevoie. Începând de la feţe de masă în culori simple, până la toate accesoriile şi decoraţiunile necesare, în culori tari. Ideile creative nu cunosc limite! Ce este practic: decoraţiunile de toamnă pot fi folosite cu ocazia sărbătorilor de iarna şi vice-versa. Lumea culorilor se îmbină şi se completează. Vazele, sfeşnicele, bolurile şi naproanele îşi vor găsi locul atât într-o atmosferă de toamnă, cât şi într-una de sărbători.

    Citește și:

      Vizionare placuta


      Kudika
      6 Noiembrie 2009
      Echipa Kudika

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.