Setari Cookie-uri

BoConcept sustine tinerele talente prin noul sau program de CSR: Young Bo

BoConcept a dezvoltat un program de corporate social responsibility ce se adreseaza tinerilor artisti, sub titulatura "Young Bo", prin care isi propune sa organizeze periodic in concept store-urile sale evenimente dedicate promovarii acestora.

Olimpia Dobrota: Nobless Self Nobless-Self, ce poarta semnatura Olimpiei Dobrota, se inspira din structura volumetrica a calei, simbol desavârsit al elegantei. Aceasta constituie elementul de baza in tinutele "pret-a-couture", spectaculoase prin culorile vibrante si prin trenele volumetrice realizate din infasurari ingenioase ale materialului textil.
Avand ca sursa de inspiratie mineralele si pietrele pretioase, colectia Mineral Flowers apartine Florinei Ivascu. Colectia este compusa din rochii glamour care imita structura arhitecturala a mineralelor. Jocul de lumini si umbre si clar-obscurul specific acestor structuri sunt introduse in vestimentatie sub aspectul combinatiilor de texturi, prin alternanta mat-lucios.
Perioada Barocului este cea care a inspirat-o pe Bela Mihaela in conceperea proiectului sau de diploma, elementele preluate fiind crinolina si gulerele plisate care sunt reactualizate, transpuse in cotidian. Rochiile de seara sunt gândite ca jocuri de volume, care contureaza o silueta romantica compusa din materiale fluide si texturi pretioase.
Coafurile modelelor ce au prezentat in cadrul primului eveniment Young Bo au fost realizate de hairstylistul Sorin Neacsu (Soso).
Stilul original si captivant al mobilierului si accesoriilor BoConcept isi gaseste inspiratia in modul contemporan de a trai, iar de aici si dorinta de a sprijini tot ceea ce inseamna viata urbana, de a le oferi tinerilor artisti o sansa de afirmare.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.