Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Panasonic anunta lansarea in Romania a primei game de frigidere si masini de spalat destinata acestei piete. Noile produse incorporeaza functii inovative pentru reducerea consumului de energie, dezvoltate in laboratoarele Panasonic pe baza unor tehnologii proprii de ultima ora.
Combinele frigorifice si masinile de spalat Panasonic nu sunt o noutate pentru corporatia japoneza. Produsele Panasonic au o indelungata traditie pe piata nipona unde si-au castigat, de-a lungul anilor, o imensa popularitate, mai ales datorita designului si usurintei in utilizare. Noile modele au fost adaptate pentru a raspunde nevoilor consumatorilor europeni si vin cu un plus de functii pentru reducerea consumului de energie.
Primele produse din cele doua game au aparut pe piata europeana in martie 2009. In prima etapa acestea au fost disponibile in numai sapte tari (Belgia, Franta, Germania, Olanda, Polonia, Spania si Marea Britanie), urmand ca din luna mai sa fi lansate si pe celalalte piete ale batranului continent inclusiv Romania.
Promisiunea Panasonic de a proteja mediul inconjurator
Din dorinta de a contribui la protejarea mediului si la conservarea energiei, Panasonic a incorporat in noile sale produse electrocasnice tehnologiile cele mai inovatoare pentru reducerea consumului de energie, tehnologii care au fost extrem de bine primite in Japonia.
“Utilizatorii europeni sunt printre cei mai preocupati de protejarea mediului. Suntem convinsi ca produsele noastre vor satisface cererea pentru solutii economice, compatibile cu mediul inconjurator, dar in acelasi timp si foarte performate, care beneficiaza de o inalta calitate, un design deosebit si care sunt totodata usor de utilizat”, spune Yorihisa Shiokawa, Managing Director la Panasonic Marketing Europe.
Lider in tehnologii pentru segmentul combinelor frigorifice si masinilor de spalat
Produsele premium pe care Panasonic le va lansa pe piata europeana sunt echipate cu cele mai inovatoare tehnologii proprietare. Cu NR-B30FX1, modelul varf de gama, Panasonic ofera consumatorilor prima combina frigorifica No-Frost din clasa energetica A++.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: