HIFIarena 2008: peste 160 de marci, premiere mondiale si produse premiate la nivel international. Cea de a VI-a editie a HIFIarena – "Romanian Home Entertainment Show" – se va desfasura in perioada 13-16 noiembrie la Radisson SAS Hotel. Expozitia este organizata de EXPOTEK si reprezinta evenimentul de referinta atat pentru piata de profil, cat si pentru pasionatii de tehnologie hi-fi. HIFIarena reuneste in acest an peste 160 de marci care timp de 4 zile vor oferi publicului posibilitatea de a experimenta cele mai performante produse, de la sisteme high-end audio, incinte acustice, proiectoare multimedia, televiziune de inalta rezolutie, sisteme home cinema, la sisteme de comanda si control. "Vino sa auzi! este conceptul sub care se desfasoara editia din acest an a HIFIarena, promitand o experienta audio si video de inalta performanta intr-un cadru modern. De asemenea, publicul va putea experimenta produse ce au obtinut numeroase premii EISA sau care sunt prezentate in premiera nationala si internationala", a declarat Adriana Negulescu, Project manager HIFIarena din partea EXPOTEK. Iata cateva dintre produsele premiate EISA (European Imaging and Sound Association) care vor fi prezente la HIFIarena 2008:

    Seria XQ de la KEF a castigat premiul EISA la sectiunea incinte acustice pentru home theater, sezonul 2008-2009 si este prezentata de Lotus Telecom; Receiverul Denon AVC-A1HD a castigat premiul EISA pentru cel mai bun HT High-End pentru 2008-2009 si este prezentat de Romaudiovideo; Seria 1000 de la Yamaha este prezenta cu modelul CD-S1000/A-S1000, care a castigat premiul EISA 2008-2009 pentru sisteme pe 2 canale; Soavo 1 piano black de la Yamaha – versiune cu finisaj piano a modelului Soavo 1, produs premiat EISA 2007-2008 pentru “Best product – Floor-standing Speaker”.

Tot la HIFIarena 2008 va fi prezent si cel mai premiat sistem de amplificare cu lampi pentru iPod in 2008, iTube ValveDock, care a obtinut, printre altele, si premiul „Best dock for Apple iPod”. Acesta este adus de Pimex, care prezinta si boxele Fatboy, desemnate „Gadget of the year”.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: