Setari Cookie-uri

HIFIarena 2008

HIFIarena 2008: peste 160 de marci, premiere mondiale si produse premiate la nivel international.

HIFIarena 2008: peste 160 de marci, premiere mondiale si produse premiate la nivel international.
Cea de a VI-a editie a HIFIarena – "Romanian Home Entertainment Show" – se va desfasura in perioada 13-16 noiembrie la Radisson SAS Hotel. Expozitia este organizata de EXPOTEK si reprezinta evenimentul de referinta atat pentru piata de profil, cat si pentru pasionatii de tehnologie hi-fi.
HIFIarena reuneste in acest an peste 160 de marci care timp de 4 zile vor oferi publicului posibilitatea de a experimenta cele mai performante produse, de la sisteme high-end audio, incinte acustice, proiectoare multimedia, televiziune de inalta rezolutie, sisteme home cinema, la sisteme de comanda si control.
Fatboy Pair: Premiu international Gadget of the year "Vino sa auzi! este conceptul sub care se desfasoara editia din acest an a HIFIarena, promitand o experienta audio si video de inalta performanta intr-un cadru modern. De asemenea, publicul va putea experimenta produse ce au obtinut numeroase premii EISA sau care sunt prezentate in premiera nationala si internationala", a declarat Adriana Negulescu, Project manager HIFIarena din partea EXPOTEK.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.