Setari Cookie-uri

Garsonierele ultracentrale s-au scumpit cu 127% in ultimii doi ani - MagazinulDeCase.ro

Procentul de crestere inregistrat in perioada 2006-2008 pentru preturile garsonierelor scoase spre vanzare in zona ultracentrala a fost de 127%, pornind de la o valoare medie de 43.947,66 euro in 2006 pana la 99.906,43 euro in prezent, potrivit analizei reprezentantilor siteului MagazinulDeCase.ro.

Pornind de la o valoare medie de 121.872,1 euro in 2006, pretul mediu al unui apartament cu trei camere scos la vanzare in zona ultracentrala a crescut intre anii 2006 si 2008 de 1,86 ori, ajungand la o valoare de 226.943,4 euro in prezent.
Potrivit administratorilor siteului MagazinulDecase.ro, analiza preturilor si numarului de oferte este realizata pe intreaga oferta imobiliara din Bucuresti, provenita direct de la proprietari si se bazeaza exclusiv pe preturile solicitate de proprietari. Preturile nu reprezinta neaparat preturile finale, de tranzactionare. In realizarea acestei analize au fost utilizate ofertele aparute in primul trimestru al fiecarui an (perioada ianuarie-martie). Categoriile de imobile analizate au fost: garsonierele, apartamentele cu 2 camere si apartamentele cu 3 camere. Au fost excluse din analiza imobilele confort 3. Preturile medii pentru apartamente sunt calculate folosind media aritmetica.
Zonele Cartiere, Central si Ultracentral au urmatoarea structura: Cartiere: (Tei, Colentina, Pantelimon, Titan, Balta Alba, Drumul Taberei, Militari, Crangasi, Berceni, Rahova), Central: (Tineretului, Vatra Luminoasa, Iancului, Stefan Cel Mare, Miahi Bravu, Vitan, Stirbei Voda, Mosilor, Pache Protopopescu, Kogalniceanu, Panduri, Drumul Sarii, 13 Septembrie, Gara de Nord, 1 Mai), Ultracentral: (Victoriei, Lascar Catargiu, Dacia, Magheru, Universitate, Centrul Istoric, Sala Palatului, Unirii, Floreasca, Dorobanti, Cotroceni, Baneasa).
MagazinulDeCase.ro este un serviciu online romanesc de promovare a ofertelor provenite direct de la proprietari, in baza unui pret fix, fara comision. Lansat in octombrie 2006, MagazinulDeCase.ro a ajutat pana in prezent la incheierea a 1.026 de tranzactii imobiliare, dintre care cea mai cunoscuta este vila cunoscutului om de afaceri Cristian Tantareanu, care a fost vanduta pentru 3,5 milioane de euro.
Totalul tranzactiilor efectuate prin MagazinulDeCase se ridica la 167,4 milioane de euro. MagazinulDeCase.ro a inregistrat anul trecut o cifa de afaceri de circa 300.000 lei. In prezent, pe site sunt listate circa 3.000 de proprietati.




Sursa: Wall-Street.ro
Citeste si alte stiri despre piata imobiliara pe Wall-Street.ro. Noi iti recomandam:
Preturile locuintelor vechi au scazut in luna mai in medie cu 5%
Leasing-ul imobiliar va reprezenta 20% din totalul finantarilor imobiliare in urmatorii 5 ani
Un nou proiect imobiliar de 280 mil. euro se va construi in nordul Capitalei
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.