Setari Cookie-uri

Bang & Olufsen ofera televizoarelor cu ecran plat o noua dimensiune

Un televizor LCD cu aspect clasic cu multiple variante de pozitionare, o imagine fantastica si o performanta acustica unica. Acestea sunt cateva din calitatile noului televizor BeoVision 8 de 26inch diagonala, de la Bang & Olufsen.

Un televizor LCD cu aspect clasic cu multiple variante de pozitionare, o imagine fantastica si o performanta acustica unica. Acestea sunt cateva din calitatile noului televizor BeoVision 8 de 26inch diagonala, de la Bang & Olufsen.
Cu BeoVision 8, designerul David Lewis a reusit sa readuca in prim plan televizorul plat din perspectiva unui obiect ce are trei dimensiuni - acesta a abordat un limbaj vizual, liber, plin de elemente tehnologice oferite de ecranul extraplat si de incinta acustica incorporata. Abordarea formei este una cu valente contemporane ce permite mutarea lui prin casa cu usurinta, sus au jos, pe perete sau pe masa sau chiar pe propriul stativ cu trei sertare incorporate. BeoVision 8 este un televizor cu ecran plat ce se adreseaza persoanelor cu un mod de viata foarte activ, pentru care un televizor pornit face parte din peisajul cotidian. Este un televizor ce se poate integra perfect atat in sufragerie cat si in dormitor, in bucatarie, in birou sau in camera de joaca a copiilor. Este un televizor care poate fi folosit oriunde doriti.
Performante optimizate pentru utilizare pe timp de zi
BeoVision 8 a fost optimizat pentru utilizare frecventa pe timp de zi. Atentia maxima a fost acordata formelor simple si a usurintei in utilizare. Daca nu este esential nu a fost inglobat in produs. Toate optiunile oferite au fost atent alese avand ca referinta utilizarea zilnica obijnuita a produsului. Totusi, atat conexiune la sistemul de casa inteligenta BeoLink cat si modul pentru conectare de boxe suplimentare pot fi adaugate cu usurinta. Toate acestea sunt module plug-and-play, sporind modularitatea lui BeoVision 8.
Imagine excelenta datorita tehnologiei LCD de ultima generatie
Ecranul televizorului BeoVision 8 are la baza o noua tehnologie LCD; secretul este un ecran cu stralucire ridicata. “Acesta devine folositor atunci cand ne uitam la TV pe timp de zi. Rezultatul este un contrast si o luminozitate marita: negru este mai negru, atat cand televizoul este pornit cat si atunci cand este oprit.” declara Rie Pripso, Business Manager la Bang & Olufsen a/s.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.