Setari Cookie-uri

Telecomanda 8 in 1

Acum puteti sa renuntati la toate telecomenzile si sa le inlocuiti cu un controler universal.

Iluminarea din spate este o caracteristica a ecranului LCD sau a tastaturii, pentru utilizare pe intuneric. Cele mai obisnuite tipuri de iluminare se bazeaza pe LED-uri si electroluminiscenta (EL). Telecomenzile cu iluminare cu LED-uri sunt, de obicei, stralucitoare, in nuante de galben si verde neuniforme, in timp ce panourile EL ilumineaza uniform in nuante de albastru, alb sau verde.

Un cursor cu o rotita va permite sa navigati prin meniul de configurare si prin diverse pagini, prin rotire in ambele directii.

Functionalitatea One-Touch va permite sa executati mai multe comenzi printr-o simpla apasare de buton, prin intermediul unei macrocomenzi. Aceasta include intr-un singur buton un sir de comenzi pre-programate. Astfel, printr-o simpla apasare de buton, executati o serie de functii.

Spre deosebire de alte aplicatii de control la distanta, care necesita introducerea unui cod de 3 cifre pentru identificarea unei firme si a unei marci, acest control incorporeaza instructiuni pas cu pas pentru configurarea echipamentului, indiferent de marca.

Functia de invatare se refera la procesul prin care o telecomanda capteaza si memoreaza semnalele IR de la alte telecomenzi, pentru a le utiliza ulterior. In cazul in care codurile dispozitivului nu sunt incluse in baza de date incorporata, acestea pot fi aflate intotdeauna de la telecomanda originala printr-o simpla indreptare spre aceasta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.