Setari Cookie-uri

Hota - corp de iluminat

Whirlpool lanseaza Evolution Emotion, prima hota ce poate fi folosita si pe post de corp de iluminat.

Hota Evolution Emotion reprezint o premier pe piaa de gen datorit funcionalitii sale duale. Astfel, aceasta imbin funciile practice cu un design deosebit i nu numai c elimin fumul, vaporii i mirosul de mancare, ci este i o elegant surs de lumin adiional. Hota Emotion face trecerea spre o nou gam, mult mai flexibil i mai versatil din punctul de vedere al acomodrii in spaiul buctriei.

Hota Emotion poate fi amplasat oriunde in buctrie, deasupra platformei de gtit de tip insul sau chiar deasupra mesei, datorit sistemului de prindere cu cabluri. Funcia dual i design-ul deosebit permit Hotei Emotion s devin element de design in sine, putand fi instalat de sine stttor, sau intr-un ansamblu de mai multe uniti - dispuse liniar sau circular.

Pentru c suntem in secolul vitezei, mesele rman printre puinele ocazii de a fi aproape de restul familiei. Spaiul alocat acestora nu se mai limiteaz numai la buctrie, buctria nu mai este o incpere izolat de restul casei, motiv pentru care nevoia de a elimina mirosurile i aburii se extinde i in living. Hota Emotion intampin aceste nevoi prin design i mobilitate. In cazul unei mese festive, mirosurile sunt absorbite extrem de discret datorit nivelului sczut de zgomot produs in timpul funcionrii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.