Hota Evolution Emotion reprezint o premier pe piaa de gen datorit funcionalitii sale duale. Astfel, aceasta imbin funciile practice cu un design deosebit i nu numai c elimin fumul, vaporii i mirosul de mancare, ci este i o elegant surs de lumin adiional. Hota Emotion face trecerea spre o nou gam, mult mai flexibil i mai versatil din punctul de vedere al acomodrii in spaiul buctriei.

9 tipuri de electrocasnice de trecut pe lista de Black Friday 2018

Hota Emotion poate fi amplasat oriunde in buctrie, deasupra platformei de gtit de tip insul sau chiar deasupra mesei, datorit sistemului de prindere cu cabluri. Funcia dual i design-ul deosebit permit Hotei Emotion s devin element de design in sine, putand fi instalat de sine stttor, sau intr-un ansamblu de mai multe uniti - dispuse liniar sau circular.

Pentru c suntem in secolul vitezei, mesele rman printre puinele ocazii de a fi aproape de restul familiei. Spaiul alocat acestora nu se mai limiteaz numai la buctrie, buctria nu mai este o incpere izolat de restul casei, motiv pentru care nevoia de a elimina mirosurile i aburii se extinde i in living. Hota Emotion intampin aceste nevoi prin design i mobilitate. In cazul unei mese festive, mirosurile sunt absorbite extrem de discret datorit nivelului sczut de zgomot produs in timpul funcionrii.

"Hota Emotion se integreaz cu uurin in majoritatea stilurilor decorative, intrucat design-ul acesteia este extrem de versatil", spune Mioara Bolozan, Marketing Manager Whirlpool Romania. "Depinde numai de imaginaia fiecruia sa-i gseasc un loc special. Aa cum ne-am obinuit deja s spargem tiparele de design cand amenajm celelalte incperi ale casei, aa suntem acum in msur s regandim spaiul buctriei - folosind accesorii electrocasnice cu valoare decorativ evident."

Dimensiunile hotei sunt reduse comparativ cu hotele tradiionale, incastrabile. Limea i adancimea sunt de 360 mm fiecare in timp ce inlimea variaz intre 510mm i 1300mm aceasta putand fi ajustat in funcie de dorine.

"Intr-o buctrie modern, dotat cu o insul, hota Evolution Emotion este un obiect superb de design," spune Rita Konig, o autoritate in domeniul designului, al stilului i al artei cminului. "Un produs care poate imbina funciile unei hote cu cele ale unei lustre elegante e binevenit in orice cas."

Hota Evolution Emotion a primit Premiul Special al Juriului acordat de ctre Foire De Paris in cadrul Grand Prix De L’Innovation 2007.

Hota Emotion va fi disponibil in Romania incepand cu perioada septembrie - octombrie.

Reduceri de Black Friday la electrocasnice
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: