Comunicat de presa
IngrijireaGhivece suspendate plantelor nu pare a fi pentru oricine, insa ghivecele Sky Planters vin sa demonteze acest crez. Cu un sistem inteligent de irigatie si un design inovator, ghivecele suspendate se preteaza oricarui scenariu de viata, contemporan. Schimbul e irezisitibil: resurse minime de timp si spatiu pentru o solutie estetica, ce iti transforma apartamentul intr-un camin verde si primitor.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Salvezi spatiu
In oriceGhivece suspendate incapere arunci un ochi, spatiul cel mai putin utilizat este plafonul. De ce sa nu il folosesti pentru a creste o mini-gradina de interior spectaculoasa, fara sa iti intrerupa fluiditatea celorlalte activitati in spatiu?

Uzi plantele mai rar
Apa patrunde in sol treptat, difuzata printr-un rezervor ceramic poros, plasat la capatul ghiveciului. Asta inseamna ca apa nu mai este irosita, ca in ghivecele obisnuite, ci ajunge direct la radacini. Si inseamna, de asemenea, ca vei uda plantele mai rar, doar atunci cand rezervorul s-a golit.

Creezi un decor alternativ
Suspendate Ghivece suspendatedelicat, in aer, plantele isi pun in valoare mai eficient forma si coloritul. Poti sa creezi o perdea de vegetatie in orice colt al casei, ce va atrage negresit privirile.

Produsele sunt disponibile prin Intro

Denimul, de pe catwalk in amenajari interioare
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: