Setari Cookie-uri

Armonizarea locuintei cu personalitatea noastra

Cel mai important lucru, in reamenajarea casei, este ca intregul interior, de la nuante pana la mobilier si accesorii, sa ne completeze personalitatea si sa ne ofere o stare de spirit optimista!

Pe langa aceste aspecte care ofera buna dispozitie este nevoie si de nuante potrivite. Nuantele indicate pentru interiorul casei tale sunt cele care iti plac si te relaxeaza pe tine - proprietarul. Insa, si in aceste conditii trebuie sa existe limite, masuri, echilibru. Cu alte cuvinte, chiar daca iubesti verdele si te relaxeaza, crede-ma pe cuvant, o camera decorata in verde te va obosi foarte mult in timp. Culoarea care te caracterizeaza trebuie sa primeze, adica poate exista intr-o masura mai mare. Insa, alaturi de aceasta amplaseaza obiecte sau alege un covor, o perdea, care sa contrasteze, care sa ofere un plus de viata si de armonie casei tale.
In cazul in care preferi nuantele reci este indicat sa realizezi mici contraste. Poti chiar oferi anumitor zone din incapere culori indraznete si foarte puternice. Daca optezi pentru culori calde realizeaza un contrast la nivelul pardoseliilor. Este important sa existe echilibru si din punct de vedere cromatic.
Un alt aspect care ne ofera o imagine optimista si relaxanta in casa este curatenia si libertatea de miscare. Intr-o incapere foarte aglomerata nu te vei simti deloc in elementul tau. Iar dezordinea iti ofera o senzatie de depresie si de aglomerare. Astfel, pentru a te simti cat mai bine in propria casa, trebuie sa ti cont de regulile mentionate mai sus. Sanatatea ta psihica se datoreaza armoniei din casa deoarece acasa este locul in care ne incarcam bateriile pentru o noua zi! Si, pentru a fi multumiti de noi insine trebuie sa fim multumiti de locul in care ne petrecem timpul!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.