Setari Cookie-uri

Electrocasnice care ofera copilului tau confortul ideal

Samsung vine in ajutorul parintilor cu masina de spalat Eco Bubble, aspiratorul Navi Bot si sistemul de aer conditionat Seria K de la Samsung, care va vor ajuta sa le oferiti copiilor protectie, curatenie si atmosfera perfecta, dar si un somn linistit.

Comunicat de presa

Copiii sunt mereu in centrul atentiei si fiecare familie are grija sa le ofere micutilor confortul necesar si mediul prielnic in care acestia sa se dezvolte frumos. Samsung vine in ajutorul parintilor cu masina de spalat Eco Bubble, aspiratorul Navi Bot si sistemul de aer conditionat Seria K de la Samsung, care va vor ajuta sa le oferiti copiilor protectie, curatenie si atmosfera perfecta, dar si un somn linistit.

Hainute impecabile pentru copilul tau Electrocasnice Samsung

Pentru ca cel mic sa se bucure mereu de tinute curate, iar pielea lui sensibila sa fie protejata, inovatia tehnologica Eco Bubble oferita de Samsung asigura cea mai buna performanta de spalare din categoria sa. Utilizand aerul si apa pentru a dizolva detergentul, tehnologia Eco Bubble creeaza bule de curatare eficiente, incat detergentul este absorbit uniform de rufe de 40 de ori mai rapid, pentru o spalare sigura si profunda. In plus, masina de spalat Samsung ECO Bubble este extrem de silentiosa, astfel incat tu te vei putea ocupa de aceasta ativitate cat timp cel mic se odihneste.

De asemenea, tehnologia Eco Bubble mentine o performanta superioara fara a fi necesara apa calda, pentru o economie de energie de pana la 70%. Multumita tehnologiei Eco Bubble, spalarea hainutelor celui mic este cu adevarat ecologica.

O camera curata chiar si in timpul somnului


Curatenia camerei micutului tau este foarte importanta - atat spatiul de joaca, cat si cel de somn se regasesc aici. Aspiratorul-robot Navi Bot Air Freshener va veni in sprijinul tau, avand cea mai noua tehnologie dezvoltata pentru aspiratoarele-robot, pentru ca tu sa ii poti oferi copilului o camera impecabila si igienizata.

Sistemul Visionary Mapping™ Plus este completat de un design minimalist si elegant, iar functia Virtual Guard™ poate fi activata pentru ca aspiratorul sa evite zona cu jucarii ale micutului tau. De asemenea, cei trei senzori de denivelare ai aspiratorului robot detecteaza marginea scarilor, oferind siguranta in utilizare.

Noul Navi Bot Air Freshner este silentios, astfel incat aspiratorul poate face curatenie in camera copilului chiar si in timp ce acesta doarme, pentru ca, atunci cand se trezeste, camera sa fie curata si pregatita de joaca.

Atmosfera perfecta pentru un somn linistit


Sistemul de aer conditionat de la Samsung ofera, pe langa performanta de neegalat, functii perfecte pentru a crea un microclimat pentru cei mici, datorita sistemului de purificare a aerului. Aparatul este ideal pentru incalzirea camerei pe timp de iarna, iar functia Double Cleaning filtreaza aerul in doua etape. In prima faza, filtrul Full High Density ofera o performanta sporita prin eliminarea particulelor microscopice de praf si prin purificarea aerului, cu o eficienta de 90%. Apoi, sistemul avansat de ioni S-Plasma vine in completarea procesului de filtrare prin intermediul unui invelis anti-bacterian care poate colecta chiar si cele mai mici particule de praf sau virusi, contribuind la crearea unui mediu mai proaspat si mai sanatos pentru copilul tau.

Parintii se pot asigura permanent de faptul ca pot controla, pe deplin, atmosfera din camera celui mic, chiar si de la distanta, pentru ca sistemul de aer conditionat Seria K le ofera posibilitatea de control a aparatului cu ajutorul smartphone-ului.

De asemenea, tehnologia Smart Inverter mentine temperatura constanta in camera micutului tau, fara oprirea si pornirea continua a compresorului, reducand astfel cantitatea de energie irosita si impiedicand in acest mod fluctuatiile de temperatura din camera celui mic.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.


Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial in tehnologie, oferind noi posibilitati oamenilor de pretutindeni. Prin inovatii si cercetari sustinute, transformam universul televizoarelor, smartphone-urilor, computerelor, imprimantelor, camerelor foto, produselor electrocasnice, sistemelor LTE, aparaturii medicale, semiconductorilor si al solutiilor LED. Compania are 270.000de angajati in 79 de tari si are vanzari anuale care depasesc 187,8 de miliarde de dolari. Va rugam sa vizitati www.samsung.com pentru mai multe detalii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.