Setari Cookie-uri

Electrocasnice negre de la Samsung

Electrocasnicele negre au revenit pentru a se integra perfect in designul casei tale, oferind atat eleganta, cat si tehnologie de ultima clasa, pentru ca tu sa te poti bucura de confortul locuintei ce se va asorta perfect cu stilul tau.

Stim ca vrei sa fii mereu in pas cu ultimele tendinte in moda si cu siguranta ai in garderoba piese vestimentare negre, o culoare eleganta ce va fi mereu la moda si iti va oferi un aer rafinat. Atunci, de ce sa nu fii in trend si cand vine vorba de designul casei tale, creat de electrocasnicele care te ajuta zilnic in activitatile casnice?Samsung iti ofera solutia perfecta, astfel incat locuinta ta sa tina pasul cu tine si cand vine vorba de fashion: electrocasnicele Samsung de culoare neagra.

In lumea modei se spune ca negrul se asorteaza cu orice si ca nu se va demoda niciodata. Astfel, frigiderul Samsung (RB31FERNDBC), cuptorul cu microunde Muse, aerul conditionat Jungfrau si aspiratorul Motion Sync, toate in nuante de negru, sunt electrocasnicele ideale ce vor oferi locuintei tale un aer chic si sofisticat.

Asa cum fiecare stil vestimentar are perioada sa de debut, electrocasnicele negre au aparut in anii ’80. Acum au revenit pentru a se integra perfect in designul casei tale, oferind atat eleganta, cat si tehnologie de ultima clasa, pentru ca tu sa te poti bucura de confortul locuintei ce se va asorta perfect cu stilul tau.

Citește și:

Finisaje negre si functii smart

Noua gama de frigidere Samsung Electrocasnice negre de la Samsung (RB31FERNDBC) este perfecta pentru bucatariile rafinate, completand design-ul oricarei case, in care tonurile inchise de culoare se armonizeaza perfect cu design-ul minimalist. Alaturi de eleganta, noul frigider de la Samsung a fost conceput pentru a oferi spatii generoase de depozitare, oferind o capacitate totala de 310 l pentru alimente mereu proaspete, care isi pastreaza savoarea, astfel incat utilizatorii sa se bucure de ingrediente delicioase.

Pe langa aspectul stilat, noile frigidere Samsung au incorporat un tip special de compresor, denumit Digital Inverter, care le ofera capacitatea de a adapta rapid viteza de functionare, alegand din cele 5 viteze pe care le are disponibile. In acest fel, noile frigidere isi regleaza temperatura rapid si cat de mult este nevoie, in urma analizarii unor factori foarte variati, precum: temperatura alimentelor, temperatura camerei sau frecventa de deschidere a usii frigiderului.

Citește și:

Noua versiune eleganta a frigiderului Samsung (RB31FERNDBC), ofera o performanta de neegalat, usurinta in utilizare, si consum redus de energie, toate reunite sub un design premium cu linii uimitoare si finisaje negre.

Rafinament si stil de viata sanatos

Pentru a veni in intampinarea Electrocasnice negre de la Samsung celor care au un stil de viata sanatos si isi doresc atat inovatie cat si design, noua gama de cuptoare MUSE de la Samsung este solutia ideala. Acestea ofera functii diverse si recomandari de retete, pentru fiecare regiune in parte, astfel incat portiile pregatite sa fie savuroase si nutritive.

Cuptoarele Muse beneficiaza de tehnologia inovatoare TDS (Triple Distribution System), ce distribuie undele uniform, din trei directii, pentru a-i ajuta pe cei care doresc sa prepare o masa delicioasa intr-un timp extrem de rapid. De asemenea, Samsung introduce pentru noua gama de cuptoare cu microunde interiorul ceramic, ce impiedica transferul mirosurilor si aparitia bacteriilor, pentru a asigura prepararea unor mancaruri sanatoase pentru cei dragi.
Inovatia in pregatirea alimentelor este completata de design-ul si formele elegante ale noilor cuptoare MUSE. Acestea vor complimenta interiorul oricarei bucatarii datorita liniilor sofisticate, finisajelor negre si accentelor metalice ale manerului si ale butonului de reglaj, oferind un detaliu luxos oricarui interior.

Citește și:

Noile cuptoare cu microunde sunt esenta unui stil de viata modern, in care functionalitatea, stilul si grija pentru mediu sunt ingredientele perfecte pentru un cuptor cu microunde de top.

Design inovator si mod inteligent de a face curatenie

O locuinta moderna are nevoie si de curatenie pentru ca tu sa te bucuri pe deplin de confort langa cei dragi. Astfel, Samsung iti ofera un aspirator proiectat sa se miste in ritmul tau, facilitand manevrarea acestuia prin casa, pentru a asigura o curatare optima.

Aspiratorul Motion Sync de la Samsung dispune pe langa design-ul negru elegant, de revolutionarul sistem Desing Motion Sync™, care il transforma intr-unul dintre cele mai practice aspiratoare disponibile la ora actuala pe piata, iar tehnologia inovatoare CycloneForce Multi de care acesta beneficiaza, este creata sa mentina puterea mare de aspirare pentru o curatenie impecabila de lunga durata.

Citește și:

Cu noul aspirator Motion Sync de la Samsung, poti beneficia mai mult ca oricand de putere, design si tehnologie, intr-un aparat electrocasnic destinat curateniei.

Atmosfera perfecta prin functionalitate si eleganta

Daca vrei sa te bucuri Electrocasnice negre de la Samsung de tot confortul intr-o locuinta cu stil, Samsung iti pune la dispozitie sistemul de aer conditionat Seria K (Jungfrau), un sistem de top ce imbina designul elegant cu cele mai avansate tehnologii pentru a oferi atat performanta, cat si eficienta energetica.

Inovatia oferita de Seria K o reprezinta posibilitatea de control a aparatului cu ajutorul smartphone-ului, astfel incat tu sa ai tot confortul la o atingere de ecran. De asemenea, cu functia Double Saving se reduce consumul de energie cu pana la 80%, iar functia Double Cleaning pune la dispozitie un filtru Full HD si un generator de ioni, denumit S-Plasma, pentru un aer purificat. Sistemul de aer conditionat beneficiazasi de tehnologia Smart Inverter ce mentine temperatura constanta, fara oprirea si pornirea continua a compresorului.

Citește și:

Functiile inovatoare oferite de aerul conditionat Jungfrau sunt completate de liniile elegante si de culoarea neagra, deosebita, ce vor oferi locuintei tale rafinamentul si confortul ideal de care sa te bucuri.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial in tehnologie, oferind noi posibilitati oamenilor de pretutindeni. Prin inovatii si cercetari sustinute, transformam universul televizoarelor, smartphone-urilor, computerelor, imprimantelor, camerelor foto, produselor electrocasnice, sistemelor LTE, aparaturii medicale, semiconductorilor si al solutiilor LED. Compania are 270.000 de angajati in 79 de tari si are vanzari anuale care depasesc 187,8 de miliarde de dolari. Va rugam sa vizitati www.samsung.com pentru mai multe detalii.

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.