Setari Cookie-uri

Umidificatorul E-Boda Breeze 201 aduce o briza de aer proaspat in casa ta pe timp de vara

Din cauza folosirii aerului conditionat, nivelul umiditatii din camera scade atat de mult, incat devine nociv. De aceea, specialistii recomanda ca in fiecare locuinta, dar mai ales in camera copilului, sa existe un umidificator.

Odata cu venirea verii, temperaturile din ce in ce mai ridicate determina utilizarea constanta a aerului conditionat in incaperi. Insa confortul termic determina disconfortul creat de aerul mult prea uscat. Pentru a pastra acasa un mediu confortabil si sanatos, avem nevoie de un surplus artificial de vapori de apa la aerul din camera, adica de umidificarea aerului. Din cauza folosirii aerului conditionat, nivelul umiditatii din camera scade atat de mult, incat devine nociv. De aceea, specialistii recomanda ca in fiecare locuinta, dar mai ales in camera copilului, sa existe un umidificator.

E-Boda prezinta Umidificator E-Boda umidificatorul de top Breeze 201 echipat cu umidistat pentru o umiditate perfect controlata a aerului respirat din locuinte. Avand un sistem de functionare intuitiv, nivelul de umiditate dorit in camera poate fi setat foarte usor, iar aparatul se va opri automat in momentul in care umiditatea atinge valoarea specificata. Atunci cand nivelul umiditatii scade din nou sub nivelul presetat, aparatul reporneste pentru a o readuce la valoarea optima.

In timpul somnului, din cauza pozitiei culcat care sporeste congestia nazala, copilul incepe sa respire pe gura. Daca aerul este uscat, acesta nu va fi filtrat de mucoasa nazala, uscata la randul ei, provocand o iritatie la nivelul gatului. Modelul Breeze 201 de la E-Boda mentine umiditatea interioara la nivelul optim de 45-65% pentru a preveni infectiile respiratorii, care apar la copii in 50% din cazurile de imbolnavire. Cel mai simplu si mai eficient mod de a asigura nivelul optim de umiditate in casa este folosind un umidificator de aer cu ultrasunete. E-Boda Breeze 201 utilizeaza oscilatorul cu ultrasunete de inalta frecventa pentru a desparți apa in particule mici. Sistemul de ventilatie pulverizeaza aceasta apa in aerul uscat, unde particulele se evapora pentru a asigura gradul de umiditate necesar.

E-Boda Breeze 201 este dotat cu ionizator pentru a indeparta alergenii si particulele de praf din aer, reducand cantitatea de praf cu 52%, iar bacteriile cu 95%. Filtrul ionizat elimina incarcarile electrostatice din incaperi, atragand particulele de praf. Aparatele electrocasnice, poluarea sau fumul de tigara incarca aerul cu ioni pozitivi, creand un factor de stres si o atmosfera apasatoare pentru persoanele mai sensibile. Umidificatorul E-Boda Breeze 201 incarca aerul cu ioni negativi, refacand astfel echilibrul din camera.

Umidificatorul E-Boda Breeze 201 ajuta nu doar la mentinerea sanatatii sistemului respirator, ci si la protectia pielii. Pe timpul noptii, pielea se deshidrateaza din cauza aerului uscat, pierzandu-si elasticitatea si vigoarea. Astfel, umidificatorul contribuie cu succes la mentinerea tenului catifelat, cu aspect intinerit.

Umidificatorul Breeze 201 functioneaza cu vapori de aer rece, avand avantajul de a putea fi folosit atat vara, cat si iarna, pe suprafete mai mari, in comparatie cu umidificatoarele cu aer cald. In plus, acest sistem asigura un consum redus de energie, economisind 85-90% din energia electrica pe care o consuma un umidificator cu circuit normal.

Pentru siguranta tuturor membrilor familiei, dispozitivul este dotat cu un sistem de control automat al nivelului de apa din rezervor, asigurand protectia in caz de epuizare a acesteia. In momentul in care apa din rezervor s-a consumat, aparatul se deconecteaza in mod automat, prevenind deteriorarea acestuia sau provocarea unui incendiu.

Modelul E-Boda Breeze 201 este disponibil pe site-ul www.e-boda.ro la pretul de 249,90 Lei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.