Setari Cookie-uri

JYSK inaugureaza primul magazin in Bucuresti

JYSK Romania, retailerul danez de mobilier si decoratiuni interioare, anunta deschiderea primului magazin din Capitala, in Militari Shopping, pe o suprafata de 1.600 de metri patrati. Cu o oferta bogata de peste 5.000 de articole pentru casa, noul spatiu vine in completarea retelei de 13 magazine JYSK deschise in tara incepand cu 2007.

Pentru 2011 este estimata o noua createre a vanzarilor, cu aproximativ 10-12% pana la cel putin 16,5 de milioane de euro. Avansul va fi dat in cea mai mare parte de noile operatiuni din Bucuresti, inss si o buna parte din magazinele din tara vor realiza independent o crestere a incasarilor fata de anul anterior. "Ne asteptam pentru Capitala la vanzari duble pe metru patrat fata de media din tara", a declarat Alexandru Bratu, Country Manager, JYSK Romania.


Despre JYSK
JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila si decoratiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de 2,35 de miliarde de euro. Grupul desfasoara operatiuni in 34 de tari, prin aproximativ 1.750 de magazine, majoritatea in tari europene, si numara un total de aproape 16.000 de angajati.

Detinut de danezul Lars Larsen, JYSK Group a implinit 32 de ani de existenta, primul magazin fiind inaugurat pe data de 2 aprilie 1979 in Danemarca, in orasul Aarhus, al doilea cel mai mare din tara. Cinci ani mai tarziu, compania s-a extins dincolo de granitele tarii odata cu deschiderea unui magazin in Germania.

Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza un spectru larg de marfuri casnice la o calitate ridicata si la cel mai redus pret. Sub deviza "Totul pentru acasa", magazinele JYSK ofera tot ce este necesar in casa pentru viata de zi cu zi, de la mobila sau aparate de iluminat si pana la lenjerii de pat, perne, fete de masa sau servetele.

JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007, odata cu inaugurarea primul magazin la Oradea, in sistem de franciza prin Nordic Investment Fund Retail. Reteaua numara in prezent 14 magazine, cu tot cu cel deschis saptamana trecuta in Bucuresti, la Arad, Baia Mare, Constanta, Cluj, Deva, Galati, Oradea, Pitesti, Satu Mare, Suceava, Targu-Mures si Timisoara.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia di semnifics in limba daneza calitati precum simplitatea, onestitatea si constiinciozitatea.


Kudika
11 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.