ZOOM - un spaţiu de baie modern la un preţ accesibil

ZOOM - un spaţiu de baie modern la un preţ accesibil
Kudika
11 Iunie 2010

Roca, lider mondial n crearea de soluţii pentru baie, prezintă pe piaţa romnească gama de obiecte sanitare ZOOM, o soluţie practică şi modernă pentru amenajarea spaţiului băii, totul la un preţ rezonabil.

Roca, lider mondial în crearea de soluţii pentru baie, prezintă pe piaţa românească gama de obiecte sanitare ZOOM, o soluţie practică şi modernă pentru amenajarea spaţiului băii, totul la un preţ rezonabil.

Roca Obiecte Sanitare România lansează ZOOM, o marcă de obiecte sanitare din porţelan vitroceramic destinată celor ce îşi doresc un spaţiu de baie de foarte bună calitate, modern şi funcţional, la un preţ accesibil. ZOOM este definiţia simplităţii designului, dar şi a uşurinţei în a alege şi instala cele mai potrivite obiecte pentru orice baie.

Portofoliul ZOOM cuprinde gama completă de articole necesare amenajării spaţiului de baie: lavoare, vase de toaletă şi bideuri, căzi şi cădiţe de duş, baterii, dar şi mobilier de baie. Cu o gamă variată de modele, ZOOM propune soluţii multiple pentru amenajarea camerei de baie, indiferent de dimensiunile acesteia.

De pildă, lavoarele sunt disponibile atât în varianta suspendată, cât şi în varianta cu piedestal, semipiedestal sau pe blat, în vreme ce vasele de toaletă pot fi achiziţionate atât în varianta suspendată, cât şi tip stativ. Mai mult, în colecţie sunt prezente atât căzi de baie în format clasic, cât şi căzi de baie pentru colţ. Aceeaşi varietate este disponibilă şi în ceea ce priveşte celelalte categorii de obiecte sanitare ZOOM.
„ZOOM este pariul nostru pentru anul 2010 întrucât deschide noi perspective pentru ROCA, atât la nivel local, cât şi internaţional”, spune Francesc Recasens, Managing Partner ROCA Obiecte Sanitare. „ZOOM este dovada faptului că oricine îşi poate proiecta camera de baie având la dispoziţie o colecţie bogată, ce cuprinde peste 100 de obiecte sanitare şi de mobilier moderne şi de calitate”, adaugă acesta.

Lansarea ZOOM va susţine şi completa, la nivel global, oferta de obiecte sanitare a companiei. Zoom îşi înlocuieşte şi depăşeşte predecesorul, marca INKER, aducând în plus soluţii estetice moderne şi funcţionalitate la un preţ rezonabil. Obiectele sanitare ZOOM vor fi disponibile în showroom-urile distribuitorilor nostri şi în magazinele specializate din toată ţara începând cu 1 iulie 2010.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri