Setari Cookie-uri

BoConcept inseamna affordable design

Incepand cu luna mai, in concept store-urile BoConcept din Bucuresti si Sibiu va fi disponibila o colectie speciala de mobilier si decoratiuni cu preturi reduse, accesibile tuturor.

Incepand cu luna mai, in concept store-urile BoConcept din Bucuresti si Sibiu va fi disponibila o colectie speciala de mobilier si decoratiuni cu preturi reduse, accesibile tuturor.
BoConcept inseamna design urban si mobilier pe gustul locuitorilor marilor orase. Pentru a fi cat mai aproape de nevoile si asteptarile acestora, retailerul danez a lansat conceptul “affordable design”. Astfel, celor ce isi doresc o casa in tendinte li se ofera sansa de a-si amenaja caminul folosind mobilier cu design deosebit si de calitate superioara la un pret accesibil.
Pentru a ilustra cat mai bine conceptul, retailerul de mobilier a prezentat in cadrul Targului National Imobiliar (TNI) un proiect ce prezinta amenajarea unui apartament de 85 mp, cu trei camere - living+dining, dormitor matrimonial, dormitor mic, hol -, cu doar 15.000 de euro plus TVA. Designerii au abordat un stil natural pentru decorarea livingului, diningului si dormitorului matrimonial, folosind mobilier cu furnir de nuc si decoratiuni perfect asortate. Cel de-al doilea dormitor a fost amenajat in stil modern, punandu-se accentul pe dubla functionalitate a pieselor de mobilier. Acest proiect este doar o avanpremiera a posibilitatilor nelimitate pe care BoConcept le ofera prin mobilierul sau modular si multifunctional.
BoConcept propune amenajari personalizate, adaptate oricarei locuinte, cu ajutorul echipei sale specializate de designeri. Pentru o vizualizare completa a propunerii, amenajarile sunt prezentate in 3D cu ajutorul programului Furnish.

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.