Setari Cookie-uri

Philips va propune o experienta de vizionare la un alt nivel

Philips lanseaza pe piata din Romania, la sfarsitul acestui an, noi modele de televizoare si sisteme Home Theatre SoundBar. Alegeti combinatia Ambilight - Ambisound: impreuna creeaza o experienta care va va incanta, absorbi si captiva simturile.

Pret: 3299 RON
Noul televizor Philips LED Backlighting LCD TV 42PFL9803
Sau poti alege noul televizor Philips LED Backlighting LCD TV 42PFL9803, care atesta calitatea exceptionala a imaginii Philips, caracteristica pentru care Philips este cunoscut in industria de profil. Televizorul de 42 de inch ofera imagini cu nivele de contrast si de finete a miscarii, fara precedent. Televizorul incorporeaza tehnologia Philips LED LUX, care utilizeaza 128 de segmente de LED-uri (adica un total de 1.152 LED-uri). Produsul prezinta si alte tehnologii Philips de varf, ultima generatie de motor de imbunatatire a imaginii Perfect Pixel HD Engine si Ambilight Spectra 2
Noul televizor 42PFL9803 H rezolva doua dintre cele mai importante provocari ale tehnologiei LCD, si anume nivelul culorii negre si zgomotul imaginilor in miscare. Multumita solutiei geniale LED Backlight care ofera posibilitate de control asupra a 128 de zone separate, nivelul culorii negre a televizorului 42PFL9803 poate concura acum cu cel al celor mai bune televizoare cu plasma. In acelasi timp, tehnologia Clear LCD 100Hz reproduce imagini cu o claritate de cristal, oferind simultan si fluiditate miscarii, datorita algoritmului de compensare a miscarii extrem de sofisticat, utilizat de catre Philips. Ambilight este o alta caracteristica inteligenta, dezvoltata exclusiv de catre Philips, iar calitatea sunetului este peste medie, fara sa fie compromis design-ul, deoarece difuzoarele sunt, de fapt, invizibile! De asemenea, acest televizor poate furniza continut multimedia datorita conectivitatii sale la standardul DLNA (Alianta Retelei Digitale – Digital Living Network Alliance).
Pret: 10999 RON
Philips Essence - un ecran plat, ca un tablou pe perete
Noul Philips Essence Flat TV 42PES0001D are doar 4 cm adancime. Se potriveste de minune si arata exact ca o pictura pe perete datorita sistemului inteligent de montare. Perfect Pixel HD Engine si display-ul Full HD duc calitatea imaginii la nivelul de arta. Dispune si de un sistem de boxe detasabil, astfel incat poate fi deconectat in cazul in care sunetul este redat de alt sistem separat de difuzoare.
Pret: 8499 RON
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.