Setari Cookie-uri

Philips va propune o experienta de vizionare la un alt nivel

Philips lanseaza pe piata din Romania, la sfarsitul acestui an, noi modele de televizoare si sisteme Home Theatre SoundBar. Alegeti combinatia Ambilight - Ambisound: impreuna creeaza o experienta care va va incanta, absorbi si captiva simturile.

Philips lanseaza pe piata din Romania, la sfarsitul acestui an, noi modele de televizoare si sisteme Home Theatre SoundBar. Alegeti combinatia Ambilight - Ambisound: impreuna creeaza o experienta care va va incanta, absorbi si captiva simturile.
Noul televizor Philips Flat TV cu ecran LCD 42PFL9703D
Pentru a trai o experienta vizuala perfecta incercati noul televizor Philips Flat TV cu ecran LCD 42PFL9703D, cu Ambilight Spectra 3. Beneficiaza de Perfect Pixel HD Engine, care imbina optim profunzimea imaginii cu detaliile naturale, culorile vii si miscarea naturala lina. Tehnologia de iluminare ambientala, Ambilight Spectra 3 adauga o dimensiune magica vizionarii.
Relaxati-va in timp ce vizionati, pe masura ce lumina ambientala care incadreaza televizorul inunda camera, transformand imaginea TV intr-o experienta profunda. Ambilight imbunatateste calitatea imaginii percepute, creeaza o experienta mai intensa, implicandu-va mai mult in ceea ce urmariti si oferind senzatia de marire a ecranului. Este ca si cum ai avea un cinematograf in sufragerie! Din punct de vedere practic, Amblight permite conditii relaxante de vizionare pentru ca reduce efortul ochilor, iar designul placut il incadreaza superb in orice tip de ambient.
Noul televizor Philips cu ecran LCD PFL429703D are la baza tehnologia Perfect Colours care permite procesarea avansata a culorii la o gama extinsa de nuante. Noile caracteristici ale intrarii Deep Colour de 12 biti au ca efect reproducerea mai lina a imaginii, cu o profumzime a culorii mult mai mare. Saturatia surselor de culoare este analizata si imbunatatita cu o procesare pe 17 biti, ceea ce genereaza pana la 2250 trilioane de culori, mai vibrante, cu nuante naturale ale pielii si mai multe tonuri de alb.
Perfect Pixel HD Engine imbunatateste semnalul video de intrare in 3 pasi inainte de a-l afisa pe ecranul Full HD 1080p, unde va puteti bucura de imagini de pana la 6,2 milioane de pixeli. Pasul 1 consta in eliminarea trepidatiei miscarii. Trepidatia apare datorita faptului ca filmele sunt difuzate la o frecventa mai mica decat cea a majoritatii televizoarelor. Pentru a depasi acest fenomen, Philips, printr-un soft special, adauga imagini si dubleaza numarul de cadre, creandu-se o miscare lina, iar efectul de “halo” este eliminat. Pasul 2 consta in imbunatatirea claritatii, contrastului si culorii, prin “Perfect Sharpness”, “Perfect Contrast” si “Perfect Clean”. In pasul 3, prin tehnologia 100 Hz Clear LCD, Philips imbunatateste reproducerea miscarii si genereaza un raspuns foarte rapid al cristalelor lichide, dubland apoi numarul de cadre cu precizie . Practic, multumita puterii de procesare de 500 milioane pixeli (de 2 ori mai mare decat predecesorii sai) rezulta un timp de reactie de 2 ms si cel mai rapid ecran LCD din lume, care ofera o claritate superba miscarii!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.