Setari Cookie-uri

Philips va propune o experienta de vizionare la un alt nivel

Philips lanseaza pe piata din Romania, la sfarsitul acestui an, noi modele de televizoare si sisteme Home Theatre SoundBar. Alegeti combinatia Ambilight - Ambisound: impreuna creeaza o experienta care va va incanta, absorbi si captiva simturile.

Pret: 8999 RON
Noul Philips Soundbar HT8140
Vizionarea reprezinta doar jumatate din experienta oferita de Philips. Ea este desavarsita de noul Philips Soundbar HT8140, care va invaluie intr-un sunet surround perfect 5.1, dintr-o singura unitate centrala si un subwoofer ce completeaza televizorul Flat TV. Philips HT8140 foloseste tehnologia Ambisound care asigura o experienta deosebita a sunetului surround, fara a necesita clasicul set de boxe dispuse uniform. Ambisound aduce o experienta sonorica deosebita care armonizeaza perfect cu sufrageria dumneavoastra. Indiferent de forma camerei si indiferent unde sunteti pozitionat, Ambisound va raspandi un sunet natural, care pare cu adevarat sa emane din toate colturile. Tehnologia Ambisound este de asemenea o expresie a simplitatii, o solutie la dezordinea creata de numeroasele boxe si cabluri. Tehnologia avansata de procesare a sunetului digital ofera un sunet surround multi-canal 5.1 combinat cu un amplificator cu sase canale.
Pentru a crea o experienta unica cu efect de invaluire, sunt imbinate efecte a 3 mecanisme: in primul rand, fenomenul psihoacustic pentru a creste efectul de invaluire a sonorului surround; in al doilea rand procesarea spatiului de auditie pentru a crea fascicule de unde sonore si spatii libere intre acestea care sa fie proiectate spre ascultator si catree partile laterale ale camerei; in al treilea rand pozitionarea driver-ului pentru perceptive acustica exacta, pentru a reda frecventele inalte pentru care nu are loc procesarea spatiului de auditie.
Noul Philips Home Theatre SoundBar HTS8140 cu HDMI 1080p ofera imagini clare, sunet digital si imagini video prin acelasi cablu, simplificand necesitatile de conectare. Reesantionarea video asigura o imagine mai clara si mai realista, prin cresterea rezolutiei DVD-urilor clasice la nivel HD. In plus, tehnologiile Ambisound 6.1 Dolby Digital EX Surround si Super Audio CD ofera cel mai fidel sunet disponibil.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.