Setari Cookie-uri

BoConcept a deschis un nou concept store la Sibiu

BoConcept a inaugurat la Sibiu, in complexul comercial Shopping City Sibiu, un nou concept store, in urma unei investitii de 450.000 de euro.

BoConcept a inaugurat la Sibiu, in complexul comercial Shopping City Sibiu, un nou concept store, in urma unei investitii de 450.000 de euro. Noul magazin este singurul concept store de mobilier si decoratiuni de design din oras.
Cu o suprafata de aproximativ 550 de metri patrati, cel mai modern magazin BoConcept din Romania are, in afara de dotarile standard, si un spatiu de joaca pentru copii, special amenajat. Arhitectura si designul interior alcatuiesc impreuna cu elementele de mobilier un spatiu complex. Luxul si materialele inedite utilizate pentru realizarea produselor propun o noua viziune adresata segmentului high class si acelora care isi exprima personalitatea prin stil si noutate.
Piesele de mobilier si decoratiunile interioare marca BoConcept reprezinta un segment aparte pentru piata din Romania si pot fi identificate cu usurinta prin originalitatea designului, texturi sofisticate si idei inovatoare.
In perioada urmatoare vor fi inaugurate alte doua noi showroomuri, la Iasi si Brasov. Pana la finalul anului 2010, BoConcept va detine 6 magazine in Romania.
Primul magazin BoConcept din Romania s-a deschis in anul 2006 in Complexul Comercial Feeria Baneasa din Bucuresti, cea mai mare zona cu spatii comerciale pentru retailul de mobila.
BoConcept este un brand international de mobilier si decoratiuni cu peste 350 de magazine si studiouri de marca, incluzand locatii in New York, Shanghai, Tokio, Madrid, Berlin, Londra, Paris si Copenhaga, in peste 47 de tari din lumea intreaga.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.