Setari Cookie-uri

Beko te invata sa gatesti

Beko lanseaza in luna septembrie sub umbrela Solutii ingenioase de la Beko doua noi produse incorporabile, un cuptor multifunctional si o plita din sticla pe gaz, alaturi de un ghid culinar cu retete Smart pentru cei pasionati de gatitul sanatos.

In noul ghid culinar, Beko prezinta recomandari cu privire la factorii cei mai importanti care influenteaza pregatirea felurilor de mancare (cuptorul, temperatura, vasele de gatit, ingredientele folosite), precum si o varietate de retete pentru cele mai rafinate gusturi, de la preparate din carne pana la produse de patiserie si deserturi delicioase.

Beko la nivel mondial
Beko este un brand premium de electrocasnice, cu notorietate la nivel mondial. In cei peste 15 ani de experienta pe pietele globale, Beko a castigat aprecierea si recunoasterea consumatorilor, oferind calitate, servicii si valoare adaugata prin intermediul produselor sale. Astazi, la fiecare 2 secunde, in lume este vandut un produs Beko.
Marca Beko este prezenta in peste 100 de tari, oferind o gama diversa ce cuprinde peste 2.000 de modele. Beko se numara printre marcile de top pe multe din pietele externe: in Marea Britanie Beko este lider pe segmentul aparatelor frigorifice, iar in Belgia pe cel al aragazelor, in timp ce in Lituania Beko este lider al pietei de electrocasnice.
Marca Beko apartine concernului Arcelik A.S, cea mai mare corporatie industriala din sectorul privat din Turcia, ce detine 12 fabrici, 13 filiale de marketing si vanzari la nivel mondial si peste 18.000 angajati.
Viziunea Beko este aceea de a ajunge una din primele 10 marci de electrocasnice la nivel mondial pana in 2010.

Citește și:

Beko in Romania
Beko a intrat in portofoliul companiei Arctic in anul 2003, la scurt timp dupa preluarea pachetului majoritar de catre Arcelik.
Prin produse la standarde internationale, aliniate la cele mai moderne tehnologii, prin politica de distributie si prin campanii inovative de comunicare, marca Beko se numara astazi printre primele 5 marci de electrocasnice in ceea ce priveste cota de piata si nivelul de notorietate.
Gama de produse Beko din Romania include: aparate frigorifice, masini de spalat rufe, masini de spalat vase, aragazuri, televizoare, LCD-uri si electrocasnice incorporabile. Acestea beneficiaza de o prezenta sustinuta in cele mai mari magazine de electrocasnice din tara.

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.